fbpx

Købstædernes Forsikring Rabatkode – Spar 10% med Brikk

Del denne artikel
Facebook
LinkedIn
Email

Når man sælger og køber ny bolig, ændres ens forhold. Dette påvirker selvfølgelig også forsikringerne, og det er derfor en god ide at få taget sig et forsikringstjek. Et forsikringstjek koster ikke noget, og det giver dig en god forståelse af hvordan din flytning kommer til at påvirke dine nuværende forsikringer. Brikk arbejder sammen med Købstædernes Forsikring, da begge arbejder med at tilbyde kunden et godt produkt, og en god service til en fair pris. Hvis du bestiller et forsikringstjek igennem Brikk, får du desuden 10% rabat på forsikringer hos Købstædernes Forsikring. 

Samarbejde med Brikk

Købstædernes Forsikring indgik, for første gang, et større eksklusivt samarbejde med en ejendomsmæglerkæde, nemlig Brikk. Siden den 1. marts 2022 har Købstædernes Forsikring og Brikk haft en samarbejdsaftale, der betyder, at Brikks kunder vil blive tilbudt gratis forsikringstjek og rabat hos forsikringsselskabet. 

For at få gavn af dette tilbud skal man blot udfylde formularen, som findes på Brikks hjemmeside, med de nødvendige oplysninger, og derefter vil man blive kontaktet af Købstædernes Forsikring, som vil rådgive og eventuelt sende et tilbud. Tilbuddet er selvfølgelig 100% uforpligtende. 

Hvad tilbyder Købstædernes Forsikring?

Købstædernes Forsikring tilbyder et bredt sortiment af forsikringsprodukter til rimelige priser, som er til gavn for alle. Derudover har de gjort det nemt at beregne prisen på det valgte produkt ved at udfylde deres prisberegner med de nødvendige oplysninger. Hvis man allerede har forsikringer hos dem eller køber man forsikringer hos Købstædernes Forsikring, er det nemt at få dannet sig et overblik over disse ved at kunne logge ind på det som hedder ”Mit KF”.

Købstædernes Forsikring står for både husforsikring og indboforsikring. Husforsikringen dækker over flytteudgifter og genhusning, tabt vand ved vandskader, nye rør, brand og lynnedslag, m.m. Udover disse er der også mulighed for at tilvælge 3 yderligere dækninger. Indboforsikringen dækker over ting, hvis de bliver stjålet, ødelagt ved brand eller vandskade, og dækker derudover også hårde hvidevarer. 

Få taget et forsikringstjek hos Købstædernes Forsikring

Hvis man sælger eller køber ny bolig gennem Brikk, kan man lige så godt få taget et forsikringstjek hos Købstædernes Forsikring. Det er simpelt, gratis, og uforpligtende. Og hvis man sætter sig for at man mangler at blive dækket, sparer man 10% på forsikringsprodukterne. Udover alle de førnævnte fordele, så har Købstædernes Forsikring rigtig gode ratings på Trustpilot, med 80% af deres anmeldelser værende 5-stjernet. Derudover fokuserer de meget på at optimere deres kundeservice og kundetilfredshed. Kunden kommer nemlig altid først, og de vil derfor sikre, at du altid får tilbudt den bedst mulige service og de absolut bedste produkter. 

Bestil en gratis og helt uforpligtende vurdering med din lokale ekspert nu Få en gratis vurdering

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *