fbpx

I denne by får du mest miljø for pengene i Københavnsområdet

Del denne artikel
Facebook
LinkedIn
Email

I denne by får du mest miljø for pengene i Københavnsområdet

Miljø er et emne, der diskuteres bredt, – både i den politiske affære og op til folketingsvalget, men også i privaten. Boligkøbere er begyndt at fokusere langt mere på miljø og hvor grønt det område de skal flytte til er. I denne sammenhæng har Brikk undersøgt hvor man både som ny og nuværende boligejer, får mest miljø for pengene i København og Københavns omegn.

Vi har taget udgangspunkt i en undersøgelse foretaget af Greenmatch.dk, der har undersøgt hvor miljøvenlige de danske kommuner er. Vi har ud fra det data, lavet en rangliste over hvor miljøvenlige kommunerne er. Kommunerne er blevet bedømt ved at få greenpoints ud fra de følgende 6 kriterier: deres energikilde til opvarmning af bolig, interesse for grøn energi, skolernes grønne flagordning, indbyggere per bil, tilgængelighed af kompost og indkøb af økologiske dagligvarer. Jo flere greenpoints desto mere klimavenlig er kommunen. Vi har derefter taget hver kommunes samlede greenpointscore og divideret den med kommunens gennemsnitlige boligpris. Dette resulterer i den gennemsnitlige boligpris for et greenpoint i hver kommune.

Albertslund i top, efterfulgt af Ishøj, Ballerup og København

Resultaterne viser, at Albertslund topper listen med den billigste boligpris per greenpoint, efterfulgt af Ishøj, Ballerup og København. Hele listen kan ses nedenfor:

Bestil en gratis og helt uforpligtende vurdering med din lokale ekspert nu Få en gratis vurdering

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *