fbpx

&-Living Ejendomsmægler

Del denne artikel
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Lidt om &-Living

And-Living, tidligere kendt som ejendomsmæglerfirmaet ”Jesper Nielsen”, er en ejendomsmægler virksomhed som opererer rundt omkring i Danmark. &Living tilbyder et bredt sortiment af salgsværktøjer, som skal sørge for at din bolig kommer ud til så mange potentielle købere som muligt. Deres services dækker bl.a. over digital visualisering, facade forslag, dronefilm, adgang til køberkartotek, bred online annoncering, markedsføring på de sociale medier, den klassiske avisannoncering, og udstilling i central beliggende forretninger. Derudover er &Living en del af Nykredit Mæglere, hvilket vil sige at de har et stærkt samarbejde med Nykredit, og kan derfor tilbyde gode finansieringsmuligheder til kunderne ift. boligkøb. &-Living åbnede deres første forretning uden for Danmarks grænse, beliggende i Marbella, Spanien. Dette har de gjort, fordi de ved at mange danskere retter deres blik mod den spanske solkyst. &-Living prøver at differentiere sig fra andre traditionelle mæglere ved at tilbyde særpræget services såsom, kaffekit og kaffevogne til fremvisninger, servicefolk som står for indvendig og udvendig klargøring af bolig, og home staging, hvor de indretter din bolig for at ramme den rette målgruppe. 

Hvem er Brikk?

Brikk er et ejendomsmæglerselskab, som ønsker at puste nyt liv i en forældet branche. Brikk tilbyder 2 pakker, den ene til 12.500 kr. og den anden til 24.500 kr. Det eneste der differentierer disse to pakker fra hinanden, er fremvisningsprocessen. I den billige pakke er det sælger, som står for fremvisning af boligen, hvorimod med den anden er det den tilknyttede Brikk mægler. Uanset hvilken pakke man vælger, får man A-Z service og en lokal ekspert tilknyttet. Hos Brikk tilbyder de alt som de traditionelle mæglere også står for, såsom dokumenter, sagsbehandling, og forhandling. Derudover tilbyder de også skræddersyede markedsføringskampagner for din bolig, annoncering på Boligsiden, Boliga og andre platforme, adgang til køberkartotek, og adgang til dit eget kontrolcenter, hvor det er muligt at se status på salget, se statistikker over din bolig, foretage ændringer på salgsopstilling, komme i kontakt med mulige købere, og få feedback på din bolig fra fremvisninger. 

Hvad kan Brikk gøre for dig?

Der findes flere gode grunde til at vælge Brikk som din næste ejendomsmægler. For det første, får du alt det som en traditionel mægler også tilbyder. Du får også et gennemsigtigt salær, så du kan sælge din bolig langt billigere end hos en traditionel mægler. Derudover får du en lokal mægler tilknyttet din sag, da de lægger vægt på at mæglerne er lokale, og derfor kan yde den bedste rådgivning på baggrund af din boligs beliggenhed. Ydermere får du specifikke marketingskampagner som Brikk selv laver, så der er flere potentielle købere der får øje på din bolig. 

Brikk er den hurtigst sælgende ejendomsmægler ifølge en statistik fra Berlingske. Den gennemsnitlige liggetid for Brikk ligger på 85 dage, og fokus hos Brikk er derfor at yde den bedste service for deres kunder, og sørge for at deres bolig bliver set af flere potentielle kunder. Kundetilfredsheden blandt kunder hos Brikk kan findes på Trustpilot, hvor de har 4,8 stjerner ud af 5. Book en vurdering i dag, det er gratis og uforpligtende, og den lokale mægler vil give dig et retvisende billede af din boligs værdi.

Hvorfor har Jesper Nielsen skiftet navn til &-Living?

Årsagen bag navneskiftet er grundet, at samarbejdet mellem Nykredit og den tidligere stifter og direktør, Jesper Nielsen, ophørte. Jesper Nielsen er fortid i det selskab, der tidligere bar hans navn, og nu har kæden fået helt nyt navn, nemlig &-Living. Det var medejerne Nykredit, der valgte at indstille samarbejdet med Jesper Nielsen efter en hændelse under en julefrokost. I starten var det hovedselskabet som ændrede navn, men nu er planen også at de enkelte butikker rundt i landet skal ændre navn. 

Bestil en gratis og helt uforpligtende vurdering med din lokale ekspert nu Få en gratis vurdering

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *