fbpx

Her er fordelene ved en lokal mægler

Del denne artikel
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Der er mange faktorer der er relevante at se på, når du leder efter en ejendomsmægler. Du kan bl.a. kigge på liggetider, anmeldelser og salær hos de forskellige virksomheder, for at finde ud af hvilken mægler der passer til dine behov. Et salgsargument der dog vil gå igen, er løftet om rådgivning fra en lokal ejendomsmægler der kender det område hvor du ønsker at sælge eller købe en bolig. Dette skyldes at der generelt er mange fordele forbundet med det, at få en lokal mægler tilknyttet i en bolighandel. Men hvad er disse fordele egentlig, helt konkret? Læs dette blogindlæg, og find ud af hvilke argumenter der ligger til grund for, at du bør vælge en mægler med lokalkendskab- og erfaring. 

Kendskab

En af de primære grunde til at det kan være en fordel at benytte en lokal ejendomsmægler er selvfølgelig, at vedkommende har kendskab til det område hvor din bolighandel finder sted. Dette betyder at ejendomsmægleren f.eks. har bedre mulighed for at vurdere din bolig i relation til et salg, da mægleren vil have kendskab til værdien af boliger i lokalområdet der minder om din. Modsat så vil en mægler, i relation til et boligkøb, have kendskab til de boligmuligheder i lokalområdet, der matcher dine behov og krav. På denne måde er du sikker på at modtage rådgivning der er baseret på erfaring og viden om området, frem for formodninger.

Ekspertise

En mæglers lokale kendskab betyder dermed, at vedkommende besidder en vis ekspertise når det kommer til boligmarkedet i dit område. Det er vigtigt, da der er mange forskellige faktorer i en bolighandel der afhænger af mæglernes ekspertise. Dette er ikke bare i de indledende faser, såsom når en bolig skal vurderes, men også når boligen efterfølgende skal markedsføres og prisen skal forhandles med den rigtige køber. Her er det en stor fordel ejendomsmægleren har lokal ekspertise, da boligens beliggenhed spiller en stor rolle i både markedsføringen og prisforhandlingen.

Tryghed

Både mæglerens kendskab og ekspertise om lokalområdet er i sidste ende med til at give dig mere tryghed i din bolighandel. Dette er en stor fordel, da et boligsalg- eller køb er en meget stor beslutning, og noget som de fleste kun meget få gange i livet. Det er derfor vigtigt at du som sælger- eller køber føler dig tryg i løbet af processen, og har en professionel ejendomsmægler tilknyttet der kan besvare eventuelle spørgsmål som du skulle have undervejs. 

Lokale mæglere hos Brikk

Når du vælger Brikk som ejendomsmægler er du selvfølgelig også garanteret professionel rådgivning fra en lokal ekspert. Vores mæglere og sagsbehandlere er blandt nogle af de bedste i branchen, og mange har over 15 års erfaring med bolighandel. Du er derfor sikker på at få kvalificeret vejledning i alle dele af dit boligkøb- eller salg, uanset hvor du bor i landet. 

Udover at vi garanterer rådgivning fra en lokal og erfaren mægler, tilbyder vi også gratis ejendomsvurdering når du skal sælge din bolig. Her kan du enten benytte vores online vurderingsværktøj for at få et estimat på din boligs værdi, eller bestille en tid med en fysisk mægler. Da vores vurderingsværktøj udelukkende kan give et estimat, anbefaler vi dog altid at du bestiller en vurdering hos din lokale Brikk ekspert hvis du overvejer at sælge din bolig. Dette er gratis, og fuldkommen uforpligtende. 

Bestil en gratis og helt uforpligtende vurdering med din lokale ekspert nu Få en gratis vurdering

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *