fbpx

Gode råd til afholdelse af det perfekte åbne hus bolig

Del denne artikel
Facebook
LinkedIn
Email

Gode råd til afholdelse af det perfekte åbne hus bolig

Skal du til at holde åbent hus? Der kan være flere vigtige punkter man glemmer eller nedprioriterer når man skal holde åbent hus. Det er vigtigt at forberede sig inden afholdelsen af åbent hus, så din bolig virker så attraktiv som muligt, når boligkøberne træder ind ad døren. Vi foreslår følgende:

Forberedelse af åbent hus

Afholdelse af åbent hus

Når du afholder åbent hus, er det vigtigt at du viser boligkøberne at du er imødekommende og svarvillig – det er en stor beslutning at købe et nyt hjem. Boligkøberne har typisk flere forskellige spørgsmål omkring din bolig.
Du er din boligs ambassadør og ansvaret for at præsentere den bedst muligt ligger hos dig. Hvis der er noget du skal undersøge nærmere for at kunne svare helt sikkert på, så sørg for at notere spørgsmål og kontaktoplysninger på dit Brikk skema, så du kan vende tilbage efter åbent hus.

Husk også at vise boligkøberne alle de ting, du selv sætter størst pris på; når man er til åbent hus kan man godt overse mulighederne i en bolig, så sørg for selv at fortælle om f.eks den vestvendte altan med aftensol, hvor ugeneret haven er eller om den rigtigt gode restaurant, skole, institution, indkøbssted der ligger lige rundt om hjørnet.

Selv om du skal være til stede og til rådighed, så vil vi anbefale, at give dine besøgende lidt frihed og alenetid i din bolig, så de ikke skal være nervøse for at du bliver stødt, hvis de f.eks siger noget negativt om køkkenet eller badeværelset. Du skal selvfølgelig stadig være til rådighed for spørgsmål, men du kan sagtens trække dig lidt tilbage, så boligkøberne kan kigge og betragte din bolig frit.
Sørg for at evt. børn eller husdyr m.m ikke er hjemme når der skal afholdes åbent hus.

Opfølgning efter åbent hus

Du kan godt selv – med Brikk på sidelinjen i salgsforløbet.

Bestil en gratis og helt uforpligtende vurdering med din lokale ekspert nu Få en gratis vurdering

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *