fbpx

Er en gaspejs en god investering i forhold til et boligsalg?

Del denne artikel
Facebook
LinkedIn
Email

Går du med en ny boligdrøm i maven, der snart skal realiseres? Måske er din familie vokset fra bylivet, eller tiden er kommet til fornyelse og forandring på boligfronten. Så går du formentlig også i salgstanker. For ét er at finde den nye boligdrøm, noget andet er at komme af med det hus eller den lejlighed, der engang var drømmen.

I salgsprocessen er der flere parametre at tage højde for. Et parameter, som mange sælgere dog underkender, er indretningen af boligen. Med få snedige tricks kan du nemlig gøre en verden til forskel, hvis du vil imponere dine (potentielle) købere. Læs med og bliv klogere på, hvordan du eksempelvis med en gaspejs kan indrette din bolig på ny og få et bedre salg i 2022.  

Vi danner os et indtryk på få sekunder

Tredive sekunder. Så få sekunder tager det, ifølge forskning, for købere at danne sig et indtryk af en bolig i forbindelse med et hussalg. Inden du sætter dit hus til salg, kan det derfor være en god idé med en lille gennemgang af dit hus – det kan nemlig være afgørende for dit salg, og det kan gøre processen langt lettere og hurtigere.

Fremstår dit hus og din indretning indbyende, lys og velkommen, er der også større sandsynlighed for, at køberen kan se sin familie og sine møbler i hjemmet. Heldigvis kan du med få tiltag i dit hjem justere en hel del ved både lys, varme og indtryk. En særlig måde, hvorpå du kan skabe en hyggelig atmosfære, er eksempelvis ved at installere en gaspejs i hjemmet.  

Skab varme og lys indenfor med en gaspejs

Med få tiltag kan du tage din indretning til nye højder og skabe en ‘wow’-faktor i hjemmet, der med sikkerhed vil skabe stor effekt og indtryk hos dine (potentielle) købere. En gaspejs er et godt bud på, hvordan du skaber denne ‘wow’-faktor. 

En fritstående gaspejs i hjemmet er nemlig et både moderne, charmerende og tidsløst design-element til din indretning. Som danskere er vi, om nogen, vandt til de mange, lange og mørke måneder i løbet af året. Med en fritstående gaspejs kan du skabe en varm og lys stemning indendørs i hjemmet, og du kan for en stund glemme alt om de mange mørke måneder, der venter forude. 

Indret stuen med en gaspejs for et bedre salg

Flere og flere vælger en gaspejs frem for en traditionel brændeovn, og det er der flere gode grunde til. Med en gaspejs forbliver indeklimaet i boligen det samme. Samtidig fungerer gaspejsen som et dekorativt møbel i sig selv, og den kan også benyttes som rumdeler. Vil du slå benene væk under dine købere, kan du derfor med fordel justere på din indretning med en gaspejs for at opnå et bedre salg af din bolig anno 2022.  

Den populære gaspejs kommer i mange forskellige udformninger og stilarter. Vælg en fritstående gaspejs for et hyggeligt og varmt udtryk. Foretrækker du et eksklusivt og dekorativt udtryk, kan du med fordel gå efter en Tunnel gaspejs, hvor der er frit udsyn gennem det dekorative møbel. Mulighederne er mange, men uanset hvilken type du vælger, er du med sikkerhed garanteret et smukt og charmerende udtryk. 

Hele investeringen værd

Det er ikke nogen hemmelighed, at en gaspejs er en investering. Men vil du indrette din bolig, for et bedre salg, er det en investering, der er værd at overveje. For indretter du boligen med en gaspejs, og sørger du samtidig for, at de øvrige omgivelser ser lækre ud, er der mange penge at vinde. På den lange bane kan en investering som denne derfor være det hele værd. 

Opgrader indretningen med en gaspejs og maling 

Når du går i salgstanker, er der flere ting, du kan gøre med din indretning. Foruden muligheden for at installere en gaspejs, kan du med fordel også finde malertøjet frem og svinge malerpenslerne i hjemmet. Ny maling kan lysne og løfte indtrykkene i rummene. Vælger du en hvid farve, kan du tilmed få rummene til at syne større på grund af refleksionen af lys i rummene. 

Når dit hus skal sælges, er der altså flere måder, hvorpå du kan opgradere din indretning. Om du vælger at installere din gaspejs eller holder dig til malerpenslerne, er der langsigtet rigtig mange penge at vinde – og måske endda også tid? For bydes dine potentielle købere velkommen indenfor i et varmt, lyst og lækkert hjem, er der også større sandsynlighed for, at salgsprocessen går hurtigere. Du kan derfor med fordel gå efter at indrette din bolig på ny, for at få et bedre salg, hvis du overvejer at sælge din bolig.

Bestil en gratis og helt uforpligtende vurdering med din lokale ekspert nu Få en gratis vurdering

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *