fbpx

Her kan du bestille en gratis boligvurdering

Del denne artikel
Facebook
LinkedIn
Email

Hvis du overvejer at sætte din bolig til salg kan du, med fordel, bestille en gratis boligvurdering hos en professionel ejendomsmægler. Her vil mægleren komme med et kvalificeret estimat på, hvor meget din bolig kan sættes til salg for. Boligvurderingen vil dermed også kunne give dig en mulighed for at overveje, hvorvidt det er godt tidspunkt at sætte din bolig til salg eller ej. Men hvilke faktorer tages egentlig i betragtning når din bolig skal vurderes? Læs dette blogindlæg, og find ud af mere omkring boligvurdering, samt hvordan du nemt og hurtigt kan bestille en gratis og uforpligtende vurdering hos din lokale Brikk ekspert. 

Hvad er en boligvurdering?

En boligvurdering er, som navnet antyder, en vurdering af en boligs værdi, og dermed potentielle salgspris. Vurderingen foretages på baggrund af en række forskellige omstændigheder som f.eks. boligens type, størrelse, stand, beliggenhed, osv. Der er mange omstændigheder der er relevante i forhold til en boligs værdi, og det kan derfor være svært at vurdere en præcis salgspris der både passer de forskellige faktorer og det aktuelle boligmarked. Derfor er det også vigtigt at du kontakter en professionel og erfaren ejendomsmægler når du skal have foretaget en boligvurdering, så din mægler har den bedste forudsætning for at vurdere din bolig på baggrund af dens forskellige, relevante omstændigheder.

Ved at bestille en gratis boligvurdering får du en mulighed for at få indsigt i, hvor meget du potentielt set kan sætte den til salg for. Mange ejendomsmæglervirksomheder tilbyder derudover en uforpligtende vurdering, så du først behøver at træffe en beslutning om hvorvidt boligen skal sælges efter du har fået den omtrentlige værdi at vide. Dette er en stor fordel, da bl.a. udviklingen på boligmarkedet kan have en stor indflydelse på om det er et godt eller dårligt tidspunkt at sætte boligen til salg.

Digital boligvurdering

Hos Brikk har vi skabt et gratis værktøj der gør det let og hurtigt for dig at undersøge din boligs estimerede værdi. Det digitale værktøjet beregner din boligs værdi ud fra en række forskellige relevante datapunkter, samt vores særlige algoritme. Da alle boliger dog er unikke, er værktøjets fremstillede værdi altid et estimat der bør diskuteres med en fysisk ejendomsmægler. Derfor anbefaler vi altid at du kontakter din lokale Brikk mægler hvis du er interesseret i at få din bolig vurderet. 

Boligvurdering med Brikk

Hvis du overvejer at sætte din bolig til salg, eller blot vil vide hvor meget den er værd, kan du bestille en gratis og uforpligtende boligvurdering med din lokale Brikk ekspert i dag. Din vurdering foretages af en professionel mægler- og specialist, der har mange års erfaring fra boligbranchen. Hos Brikk lægger vi vægt på at vores mæglere- og specialister er erfarne, da det giver dem bedre mulighed for at foretage en retvisende vurdering af din bolig der afspejler dens forskellige omstændigheder, samt det aktuelle boligmarked. Når du efterfølgende vælger Brikk som ejendomsmægler er du sikret professionel rådgivning, A-Z service og en fast lav pris, uanset boligens værdi. På denne måde ved du med det samme hvad du betaler for, så du oplever meget mere tryghed og gennemsigtighed gennem din salgsproces. 

Bestil en gratis og helt uforpligtende vurdering med din lokale ekspert nu Få en gratis vurdering

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *