fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Vestjylland Ejendomsmægler

Sælg fra kun 14.950 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Vestjylland

Bjørn er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Bjørn Vest Hansen

Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver med tryghedsmærke

<p>Din bolighandel er sikret et rigtig godt udgangspunkt, når Bjørn er din mægler. Han har mere end 10 års erfaring som ejendomsmægler og køberrådgiver, som han omsætter til kompetent rådgivning, der er til at forstå, og et trygt salgsforløb. Inden han kom til Brikk har han blandt andet arbejdet for Danbolig og Estate samt været indehaver af sin egen butik. Bjørn har et indgående kenskab til sit lokalområde, hvor han holder sig ajour med udviklingen. Den viden kan han bruge til at finde det bedste match mellem din bolig og en ny ejer.</p>
Bjørn Vest Hansen

Sælg din bolig i Vestjylland

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Lokale specialister i Vestjylland

Når du vælger Brikk som ejendomsmægler i Vestjylland, er du sikret professionel rådgivning i alle dele af din bolighandel. Vores rutinerede mæglere har mange års erfaring, og sørger for, at du altid er i trygge hænder.

Vi tilbyder A-Z service, fuld gennemsigtighed og en fast lav pris, uanset hvor du bor i Vestjylland.
Hos Brikk lægger vi vægt på, at vores ejendomsmæglere er lokale. Det gør vi, da lokale mæglere i højere grad har mulighed for at yde kvalificeret og kompetent vejledning på baggrund af erfaring og ekspertise omkring lokalområdet. På denne måde kan vi garantere, at du oplever tryghed og sikkerhed gennem alle dele af processen. Hvis du overvejer at sælge eller købe en bolig i Vestjylland, kan du derfor med fordel kontakte en af dine lokale Brikk eksperter, for en uforpligtende samtale omkring dine muligheder.

Samtalen er selvfølgelig gratis, og fungerer udelukkende som en måde hvorpå du kan sparre med en professionel mægler. Vores lokale eksperter har en konstant finger på pulsen af det vestjyske boligmarked, og tilbyder den bedste rådgivning uanset om du skal sælge en murermestervilla i Esbjerg, eller købe et landhus i Ribe.


Klik på din ønskede by nedenfor, og læs endnu mere om din lokale Brikk ekspert.

Få en gratis vurdering

Gør som 1000+ af andre og sælg din bolig med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.