fbpx

 

Sælg din bolig i Ringkøbing med Brikk for 12.500 kr.

 

Ønsker du at sælge din bolig i Ringkøbing, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke nedenfor

 

Hvad er Inkluderet?

 

Hvem bor i Ringkøbing?

Ringkøbing er den største by i Ringkøbing Skjern kommune, og byen har ca 9.958 indbyggere. I Ringkøbing er gennemsnitsalderen 45 år, dog er den aldersgruppe som udgør den største del af befolkningen, borgerne på 65+ år. Der bor omkring 19% børnefamilier og de lokale vurderer byen til at være et godt sted at bo for børnefamilier. Derudover er der gode indkøbsmuligheder, skøn natur og et rigt foreningsliv. Man finder mange borgere der nyder at passe haven og huset, men også mange mangfoldige som er en gruppe der dækker bredt i forhold til forskellige aldre, interesser og politisk ståsted. Der er 201 virksomheder i nabolaget, som primært er fordelt over følgende brancher: Handel, sundhed, rådgivning & viden, hotel & restauration samt diverse serviceydelser.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Ringkøbing?

Ifølge tal fra Finans Danmark, har villaer og rækkehuse i 2019 en gennemsnitlig liggetid på 229 dage, hvilket er markant højere end det foregående år, hvor levetiden var 173 dage. 

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Ringkøbing?

En oversigt på Boligsiden viser at 5,44% af villaer og rækkehuse i ringkøbing er givet et afslag på. Dette ligger over landsgennemsnittet, som ligger på 3,30%. 

Prisudvikling på boliger i Ringkøbing

Prisudviklingen i Ringkøbing har haft en svingende tendens over de seneste 8 år. Der har de seneste mange år været relative store prisstigninger såvel som prisfald. Ifølge tal fra Boliga, forekom de største prisstigninger på villaer og parcelhuse i Ringkøbing i fjerde kvartal af 2013 og samme kvartal af 2016, hvor stigningerne var på henholdsvis 23,1% og 45,6%. De største prisfald forekom i første kvartal af 2014 på 24,6% og samme kvartal af 2017, hvor prisfaldet var på 20,2%.
Siden 1992, har der været en overordnet prisstigning på 126,1%.

På grund af manglende data, er det ikke muligt at fastslå en tendens for prisudviklingen på ejerlejligheder i Ringkøbing. Dog er det bemærkelsesværdigt, at der er listet flere prisfald end prisstigninger. Det er ligeledes værd at bemærke den store forskel i disse fald fra et kvartal til et andet. Kigger man eksempelvis på tallene fra år 2016 ses der et fald på henholdsvis 10,7% og 100% fra første til andet kvartal. Det samme ses i år 2017, hvor priserne gik fra et fald på 25,5% i andet kvartal til 100% i tredje kvartal. 

START MED EN GRATIS VURDERING NU

Sælg din bolig Ringkøbing

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!