fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Sønderjylland Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Sønderjylland

Rasmus er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler, MDE

Din bolighandel er i kompetente hænder hos Lisbeth, der har mange års erfaring som ejendomsmægler. Inden hun kom til Brikk, har hun bl.a. arbejdet for EDC, Home og Estate, hvor hun har været daglig leder og indehaver. Lisbeth har også et indgående kendskab til sit lokalområde, da hun har boet i Nordsjælland hele sit liv og har fulgt med i udviklingen på nærmeste hold. Hendes baggrund og store engagement sikrer dig en både professionel og personlig rådgivning, når hun hjælper dig trygt og godt igennem alle faserne af dit boligsalg.

Lisbeth Victorin, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Sønderjylland

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Lokale specialister i Sønderjylland

Når du vælger Brikk som ejendomsmægler i Sønderjylland, er du garanteret professionel rådgivning i alle dele af din bolighandel. Vores lokale mæglere har mange års erfaring indenfor det sønderjyske boligmarked, og sikrer dig den bedste oplevelse uanset om du skal købe et hus i Christiansfeld, eller sælge en lejlighed i Aabenraa. Vi sørger for, at du altid er i trygge hænder. 

Hos Brikk lægger vi vægt på, at vores mæglere er lokale. Det gør vi, da lokale mæglere har bedre mulighed for at give dig kvalificeret rådgivning der er baseret på erfaring og ekspertise fra dit lokalområde. På denne måde kan du altid føle dig sikker i din bolighandel. Hvis du overvejer at sælge eller købe en bolig i Sønderjylland kan du dermed, med fordel, kontakte din lokale Brikk ekspert. Vi tilbyder en uforpligtende og gratis konsultation, så du har mulighed for at gennemgå din boligsituation med en professionel. Når du herefter vælger os som mægler, vil vi være med dig i processen fra start til slut. Vi tilbyder A-Z service, fuld gennemsigtighed og en fast lav pris, uanset hvor du er i Sønderjylland. 

Klik nedenfor på din ønskede by, og læs endnu mere om den lokale Brikk ekspert i dit område.

Augustenborg

Christiansfeld

Aabenraa

Få en gratis vurdering

Gør som 1000+ af andre og sælg din bolig med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.