fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Ejendomsmægler Aabenraa

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Aabenraa med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Aabenraa, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Hvem bor i Aabenraa?

Aabenraa kommune har ca 59.000 indbyggere og dækker Danmarks 9.største areal, med et areal på 940,7 km². Aabenraa Kommune har en naturskøn beliggenhed. Der er blandt andet tre fjorde: Aabenraa Fjord, Flensborg Fjord og Genner Bugt, hvilket åbner op for rig mulighed for at dyrke sejlsport. Der bor omkring 59.000 borgere i Aabenraa. Aabenraa er desuden ved at gå fra at være en provinsby til en mere attraktiv studieby, byen er ved at udvikle sig til en Campus By med 5500 studerende. Der er 9 uddannelsesinstitutioner som alle samarbejder tæt med kommune, kultur- og fritidsinstitutioner og virksomheder med det formål, at skabe en attraktiv studieby og et tæt fællesskab. 

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Aabenraa?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har villaer og rækkehuse i andet kvartal af 2020 en liggetid på 287 dage, mens ejerlejligheder har en kortere liggetid på 175 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Aabenraa?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, bliver der gennemsnitligt givet et afslag på 4,7%. Dette vil sige at Aabenraa placerer sig over landsgennemsnittet på 3,30%, og over nabobyer som Haderslev, hvor der gennemsnitligt gives et afslag på 4%.

Prisudvikling på boliger i Aabenraa

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Aabenraa har været svingende de seneste mange år. Der har i det seneste registrerede kvartal, andet kvartal af 2019, været et fald på 2,5% og en negativ årlig ændring på 4,9%. Der har yderligere været større prisfald, som eksempelvis i fjerde kvartal af 2018 hvor priserne faldt med 7,9% og med hele 14,1% i fjerde kvartal af 2016. Set bort fra disse prisfald, har der også været kvartaler med bemærkelsesværdige prisstigninger. Den største stigning forekom tilbage i andet kvartal af 2013, hvor priserne steg med 17,3%. En mere nylig prisstigning fandt sted i andet kvartal af 2017, hvor priserne steg med 10,7%. Siden 1992, er priserne på villaer og rækkehuse i Aabenraa steget med 102,5%.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Aabenraa, er det på baggrund af manglende data på Boliga vanskeligt at redegøre for en tendens. Dog har der i det seneste registrerede år, fjerde kvartal af 2018, været en prisstigning på 1,7%. 

Sælg din bolig i Aabenraa

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu