fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Aabenraa Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Aabenraa

Rasmus er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Javid Hossaini

Salgs- og Vurderingsspecialist

Javid Hossaini

Sælg din bolig i Aabenraa

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem bor i Aabenraa?

Aabenraa Kommune har ca. 58.693 indbyggere og har en naturskøn beliggenhed. Der er blandt andet tre fjorde: Aabenraa Fjord, Flensborg Fjord og Genner Bugt, hvilket åbner op for rig mulighed for at dyrke sejlsport. Der bor omkring 16.401 borgere i Aabenraa. Aabenraa er desuden ved at gå fra at være en provinsby til en mere attraktiv studieby.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Aabenraa ?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har parcel og rækkehuse en liggetid på 94 dage, mens ejerlejligheder har en kortere liggetid på 79 dage.

Udvikling i antal bolighandler i Aabenraa

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, var der 46 handler på parcel- og rækkehuse i Aabenraa, i første kvartal af 2022. I første kvartal af 2021 var der 74 bolighandler. Antallet af bolighandler i Aabenraa er faldet med 20,7% i løbet af ét år.

Prisudvikling på boliger i Aabenraa

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Aabenraa har i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, set en stigning på 6,1% og en positiv årlig ændring på 14,8% fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Aabenraa, er det på baggrund af manglende data på Finans Danmark vanskeligt at redegøre for en tendens.

Hvorfor bo i Aabenraa

Aabenraa ligger tæt på Tyskland i det sønderjyske, og har den længste landegrænse mod Tyskland. Derfor har Aabenraa også tyske indbyggere og er ligeledes hjemsted for det tyske mindretals administration. 

Aabenraa har massere af uddannelsesmuligheder især i forhold til ungdomsuddannelser. De har 3 almene folkeskoler og 2 privatskoler, som er tyske. Derudover har de også 4 gymnasiale uddannelser og en videregående uddannelse, University College Syddanmark, hvor man kan læse Sygeplejerske, Socialrådgiver, Pædagog og Pædagogisk assistent.

Kultur findes der også en masse af i Aabenraa. Her kan du se, landsarkivet for Sønderjylland, Sønderjyllands Søfartsmuseum, Institut for Sønderjysk Lokalhistorie, Kunstmuseet Brundlund Slots og andre spændende udstillinger. 

Aabenraa har også 4 forskellige klubber til forskellige sportsgrene: Sønderskov Rideklub, Aabenraa Båd Club, Aabenraa bokseklub og Aabenraa Karate klub.

Sælg din bolig i Aabenraa

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu