fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Aabenraa Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Aabenraa

Rasmus er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Aabenraa

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem bor i Aabenraa?

Aabenraa kommune har ca 59.000 indbyggere og dækker Danmarks 9.største areal, med et areal på 940,7 km². Aabenraa Kommune har en naturskøn beliggenhed. Der er blandt andet tre fjorde: Aabenraa Fjord, Flensborg Fjord og Genner Bugt, hvilket åbner op for rig mulighed for at dyrke sejlsport. Der bor omkring 59.000 borgere i Aabenraa. Aabenraa er desuden ved at gå fra at være en provinsby til en mere attraktiv studieby, byen er ved at udvikle sig til en Campus By med 5500 studerende. Der er 9 uddannelsesinstitutioner som alle samarbejder tæt med kommune, kultur- og fritidsinstitutioner og virksomheder med det formål, at skabe en attraktiv studieby og et tæt fællesskab. 

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Aabenraa ?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har villaer og rækkehuse i starten af 2022 en liggetid på 340 dage, mens ejerlejligheder har en kortere liggetid på 167 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Aabenraa ?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark bliver der gennemsnitligt givet et afslag på 3.6%. Dette vil sige at Aabenraa placerer sig over  landsgennemsnittet på 3,30%, og under nabobyer som Haderslev, hvor der gennemsnitligt gives et afslag på 6.3%. Gennemsnittet er blevet bregnet via tal fra tredje kvartal 2021. 

Prisudvikling på boliger i Aabenraa

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Aabenraa har været svingende de seneste mange år. Der har i det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af 2021, været et fald på 9% og en negativ årlig ændring på 7.1%. Den negative årlig ændring er taget fra trejde kvartal 2020 til tredje kvartal 2021

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Aabenraa, er det på baggrund af manglende data på Finans Danamark vanskeligt at redegøre for en tendens.

Hvorfor bo i Aabenraa

Aabenraa er den største by i Aabenraa Kommune. Aabenraa ligger tæt på Tyskland i det sønderjyske, og har den længste landegrænse mod Tyskland. Derfor har Aabenraa også  tyske indbyggere og der ligeledes er hjemsted for det tyske mindretals administration. 

Aabenraa har massere af uddannelsesmuligheder især til ungdomsuddannelser, de har 3 alm folkeskoler og 2 privatskoler som er tysk. Derudover har de også 4 gymnasiale uddannelser og en videregående uddannelse University College Syddanmark, hvor man kan læse Sygeplejerske, Socialrådgiver, Pædagog og Pædagogisk assistent.

Kultur findes der også en masse af i Aabenraa her kan du se, landsarkivet for sønderjylland, Aabenraa Museum Sønderjyllands Søfartsmuseum, Institut for Sønderjysk Lokalhistorie, Kunstmuseet Brundlund Slots og andre spændende udstillinger. 

Aabenraa går os op i sport og derfor har de 4 forskellige klubber til forskellige sportsgrene: Sønderskov Rideklub, Aabenraa Båd Club, Aabenraa bokseklub og Aabenraa Karate klub

Sælg din bolig i Aabenraa

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu