fbpx

Ejendomsmægler Østsjælland

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser. Vi har lokale specialister på Østsjælland.

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Lokale specialister i Østsjælland

Når du vælger Brikk som ejendomsmægler på Østsjælland, er du sikret professionel og kompetent rådgivning alle dele af dit boligkøb- eller salg. Vores rutinerede mæglere har mange års erfaring, og er med dig i processen fra start til slut. Hos os får du A-Z service, fuld gennemsigtighed og en fast lav pris, uanset hvor du bor på Østsjælland. 

Det er vigtigt for os, at vores mæglere er lokale. Det er det, da lokale mæglere har bedre mulighed for at give vejledning baseret på erfaring og ekspertise omkring det område, hvor du skal sælge eller købe en bolig. Med os som tilknyttet ejendomsmægler er du derfor i trygge hænder, uanset om du skal sælge dit hus i Roskilde, eller købe en lejlighed i Køge. Hvis du overvejer at sælge 

eller købe en bolig på Østsjælland, kan du kontakte din lokale Brikk ekspert for en gratis konsultation. Konsultationen er selvfølgelig uforpligtende, og fungerer udelukkende som en måde hvorpå du kan diskutere din boligsituation med en professionel. Når du herefter vælger os, er vi med dig i alle dele af processen, og sørger for alt fra vurdering og markedsføring, til fremvisning og forhandling. 

Klik nedenfor på din ønskede by, for at læse endnu mere omkring din lokale Brikk ekspert.

Jyllinge

Roskilde

Få en gratis vurdering

Gør som 1000+ af andre og sælg din bolig med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.