fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Nordvestsjælland Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Nordvestsjælland

Mathias er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Mathias Elbo Bendtsen

Ejendomsmægler MDE

Med Mathias i spidsen for dit boligsalg hos Brikk får du en engageret ejendomsmægler, som følger dig trygt og professionelt gennem alle bolighandlens faser – med god kommunikation og kompetent rådgivning undervejs. I den forbindelse trækker han bl.a. på mæglererfaring fra Home, ligesom han har været vurderingsspecialist hos Realkredit Danmark. Mathias går til opgaven med god energi og er drevet af at skabe resultater. Derudover har han et indgående lokalkendskab, som han også bruger aktivt i sit salgsarbejde, når han skal finde en køber til lige netop din bolig.
Mathias Elbo Bendtsen

Et udpluk af vores boliger i Nordvestsjælland

Sælg din bolig i Nordvestsjælland

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Lokale specialister i Nordvestsjælland

Når du vælger Brikk som ejendomsmægler i Nordvestsjælland, er du sikret professionel og faglig rådgivning i alle dele af din salgs- eller købsproces. Vores rutinerede mæglere har over 15 års erfaring med bolighandel i Nordvestsjælland, og tilbyder kvalificeret vejledning uanset om du skal købe et rækkehus i Holbæk, eller sælge en murermestervilla i Kalundborg.

Vores førsteprioritet i en bolighandel er din tryghed. Dette er en af grundene til, at du altid får en lokal og erfaren ejendomsmægler tilknyttet, når du vælger Brikk. En lokal mægler har bedre mulighed for at tilbyde kvalificeret rådgivning omkring din bolighandel, på baggrund af erfaring og ekspertise fra lokalområdet. På denne måde kan vi garantere at du altid modtager den bedste vejledning, uanset hvor du bor i Nordvestsjælland. Hvis du dermed overvejer at købe eller sælge en bolig i Nordvestsjælland, kan du med fordel kontakte din lokale Brikk ekspert for en gratis konsultation. Konsultationen er selvfølgelig uforpligtende, og fungerer udelukkende som en måde hvorpå du kan diskutere din boligsituation med en professionel. Når du herefter vælger os som mægler, er vi med dig i processen fra start til slut, og sørger for at du altid er opdateret og tryg i din bolighandel.

Klik på en af de nedenstående byer, og læs endnu mere om den lokale Brikk ekspert i dit område.

Holbæk

Kalundborg

København K

Få en gratis vurdering

Gør som 1000+ af andre og sælg din bolig med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.