fbpx

 

Sælg din bolig i Kalundborg med Brikk for 12.500 kr.

 

Ønsker du at sælge din bolig i Kalundborg, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke nedenfor

 

Hvad er Inkluderet?

 

Din lokale Brikk specialist i Kalundborg – Finn Jensen

Finn har over 20 års erfaring og særdeles lokalkendt i adskillige byer. Da en bolighandel er en af de vigtigste begivenheder i livet sørger Finn for tryghed, kvalitet og dine behov i fokus. Hos Finn vil man som sælger og køber altid opleve tryghed og tid, og at man får en professionel rådgivning fra A til Z.

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Kalundborg?

Kalundborg kommune har 48.736 indbyggere. Udover det veludviklede erhvervsliv der er i Kalundborg Kommune, er der også en smuk og varieret natur. Der er gode jobmuligheder i kommunen, og for børnefamilier er der rigt med aktivitetsmuligheder for børnene. Der er mange SFO’er, ungdomsskoler og andre aktiviteter og tilbud i foreningslivet.

 

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Kalundborg?

Ifølge nyeste data fra Finans Danmark, har villaer og rækkehuse i Kalundborg en liggetid på 207 dage i andet kvartal af 2019. Dette er steget lidt fra foregående år, hvor liggetiden var på 201 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Kalundborg?

Ifølge tal fra Boliga, bliver der gennemsnitligt givet et afslag på 4,27% på villaer og rækkehuse i Kalundborg. Dette er et relativt højt afslag sammenlignet med landsgennemsnittets afslag, som ligger på 3,30%.

Prisudvikling på boliger i Kalundborg

Priserne på villaer og rækkehuse i Kalundborg har været meget svingende de seneste par år. I det seneste registrerede år, andet kvartal af 2019, faldt priserne med 3,6% og der var en negativ årlig ændring på 6,5%. Der har også været andre historiske fald i Kalundborg, tilbage i tredje kvartal af 2013 faldt priserne med hele 17,9% og 12% i tredje kvartal af 2014. Set bort fra disse fald, har der også været prisstigninger i mange kvartaler. De største prisstigninger forekom i tilbage i 2015, hvor priserne steg med 22,5% og en mere nylig prisstigning forekom i første kvartal af 2018, hvor priserne steg med 9,4%.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Kalundborg, er det på baggrund af manglende data på Boliga vanskeligt at redegøre for en tendens. Der har dog i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2018, været en prisstigning på 17,2%.

START MED EN GRATIS VURDERING NU

Sælg din bolig i Kalundborg

Start med en vurdering fra Brikks Kalundborg-specialist nu

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!