fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Midtsjælland Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Midtsjælland

Morten er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler, MDE

Din bolighandel er i kompetente hænder hos Lisbeth, der har mange års erfaring som ejendomsmægler. Inden hun kom til Brikk, har hun bl.a. arbejdet for EDC, Home og Estate, hvor hun har været daglig leder og indehaver. Lisbeth har også et indgående kendskab til sit lokalområde, da hun har boet i Nordsjælland hele sit liv og har fulgt med i udviklingen på nærmeste hold. Hendes baggrund og store engagement sikrer dig en både professionel og personlig rådgivning, når hun hjælper dig trygt og godt igennem alle faserne af dit boligsalg.

Lisbeth Victorin, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Midtsjælland

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Lokale specialister i Midtsjælland

Når du vælger Brikk som ejendomsmægler på Midtsjælland, er du garanteret rådgivning fra en lokal ekspert. Vores professionelle mæglere har mange års erfaring, og har altid en finger på pulsen af det midtsjællandske boligmarked. Derfor er du sikret den bedste service uanset om du sælger et hus i Sorø, eller køber en villa i Roskilde.

Vi ved, at lokale mæglere er vigtige. Det giver dig mere tryghed som kunde og sikrer, at du modtager rådgivning, som er både kvalificeret og kompetent. Din tryghed er en af vores højeste prioriteter, og vores lokale mæglere sikrer, at du oplever fuld gennemsigtighed og sikkerhed i alle dele af dit boligsalg- eller køb. Vi er med fra starten af, og sørger for alt lige fra vurdering og markedsføring, til fremvisning og forhandling. Når du vælger Brikk som mægler er du altid sikret A-Z service og fuld gennemsigtighed, til en lav pris. Hvis du overvejer at sælge eller købe bolig på Midtsjælland kan du derfor med fordel kontakte din lokale Brikk mægler i dag, for en uforpligtende konsultation. Konsultationen er selvfølgelig gratis, og giver dig mulighed for at gennemgå din boligsituation med en lokal ekspert.

Klik på din ønskede kommune nedenfor, og læs endnu mere om din lokale Brikk ekspert.

Få en gratis vurdering

Gør som 1000+ af andre og sælg din bolig med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.