fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Vordingborg Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Danmarks hurtigst sælgende ejendomsmægler.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Vordingborg

Lisbeth er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler, MDE

Din bolighandel er i kompetente hænder hos Lisbeth, der har mange års erfaring som ejendomsmægler. Inden hun kom til Brikk, har hun bl.a. arbejdet for EDC, Home og Estate, hvor hun har været daglig leder og indehaver. Lisbeth har også et indgående kendskab til sit lokalområde, da hun har boet i Nordsjælland hele sit liv og har fulgt med i udviklingen på nærmeste hold. Hendes baggrund og store engagement sikrer dig en både professionel og personlig rådgivning, når hun hjælper dig trygt og godt igennem alle faserne af dit boligsalg.

Lisbeth Victorin, en af Brikks lokale mæglere

Seværdigheder i Vordingborg Kommune

Vordingborg Kommune er en stor kommune med masser af byer, som alle har masser af historie; dette betyder at kommunen byder på adskillige seværdigheder for enhver smag. 

Kommunen byder på en masser af natur omgivelser, som alle tilbyder smukke udsigter og et indblik ind i kommunens historie. Der er områder såsom Historisk-botanish Have, som der er en samling af almueplanter, der viser hvordan en renæssancehave kunne se ud. Man kan også besøge Vordingborg Borgruin og Oringepynten, hvis man gerne vil opleve naturen men også få et indblik ind i Vordingborgs historie. Til dem, som måske ikke er ligeså interesseret i historien men dog smukke udsigter, så er Dronnings Alexandrines Bro og Kirkeskoven begge oplagt seværdigheder; begge tilbyder en smuk udsigt og mulighed for at gå rundt og udforske. Kigger man uden for Vordingborg og nærmere på de andre byer i kommunen, kan man også finde andre seværdigheder; herunder en af Danmarks mest populære seværdigheder, Møns Klint.

Vordingborg byder på mange historiske seværdigheder, der har haft stor betydning i Danmarks historie. 

Sælg din bolig i Vordingborg

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem bor i Vordingborg?

Vordingborg er hovedbyen i Vordingborg Kommune, som hører under Region Sjælland. Der bor omkring 11.943 borgere i Vordingborg og gennemsnitsalderen blandt dem er 44 år. Den aldersgruppe der udgør den størst procentmæssige del af Vordingborg, er borgerne på 65+år, tæt efterfulgt af borgerne i alderen 30-49 år.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Vordingborg?

Ifølge opdaterede tal fra Finans Danmark, er liggetiden på villaer og rækkehuse i Vordingborg, 159 dage. Hvilket er højere end det foregående år hvor den var 124 dage.

Udvikling på antallet af bolighandler i Vordingborg

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, var der 44 handler på parcel- og rækkehuse i Vordingborg, i første kvartal af 2022. I første kvartal af 2021 var der 57 bolighandler. Antallet af bolighandler er faldet med 22,8% i løbet af ét år.

Prisudvikling på boliger i Vordingborg

Priserne på parcel- og rækkehuse i Vordingborg, i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, har været positivt stigende med en prisstigning på 10%. Dog er den årlige prisudvikling faldet med 22,8% fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022.

Sælg din bolig i Vordingborg

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu