fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Vordingborg Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Vordingborg

Lisbeth er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Vordingborg

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem bor i Vordingborg?

Vordingborg er hovedbyen i Vordingborg Kommune, som hører under Region Sjælland. Der bor omkring 12.005 borgere i Vordingborg og gennemsnitsalderen blandt dem er 44 år. Den aldersgruppe der udgør den størst procentmæssige del af Vordingborg, er borgerne på 65+år, tæt efterfulgt af borgerne i alderen 30-49 år. Der er 389 virksomheder i byen som generelt set er fordelt på disse brancher: handel, sundhed, bygge & anlæg, hotel & restauration, handel & diverse serviceydelser. Der bor mange sociale og festglade borgere, ligesåvel som den mangfoldige befolkningsgruppe som dækker en bred gruppe hvad angår interesser, politisk ståsted og alder. Fælles for dem er, at der bliver arbejdet meget.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Vordingborg?

Ifølge opdaterede tal fra Finans Danmark, er liggetiden på villaer og rækkehuse i Vordingborg 121 dage i starten af år 2022. Hvilket er lavere end det foregående år hvor den var 199 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Vordingborg?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 3. kvartal 2021, bliver der gennemsnitligt givet afslag på 3,8% på boliger i Vordingborg, hvilket er højere end landsgennemsnittet på 3,3%. Afslaget for boliger i Vordingborg ligger ligeledes højere end afslaget i Næstved (1,9%), en af de nærliggende kommuner.

Prisudvikling på boliger i Vordingborg

riserne på villaer og rækkehuse i Vordingborg, i det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af 2021, har været negativt faldende med et prisfald på 8,2%. Dog er det modsat for den årlig prisudvikling, som har været prisstigende med en prisstigning på 3,7% fra tredje kvartal 2020 til tredje kvartal 2021.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Vordingborg, er det ikke muligt at fastslå en tendens på grund af manglende data. Dog er det værd at bemærke den store prisforskel mellem enkelte kvartaler. Oversigten viser at priserne der flere steder er gået fra at være en stor stigning i et kvartal til et massivt fald i det følgende kvartal og omvendt.

Oversigten viser eksempelvis at der i første kvartal af 2016 var et fald på 21% og i andet kvartal af samme år ses der en stigning i ejerlejlighedspriser på 43,6%. I tredje kvartal af 2016 steg priserne med 27% hvor de i fjerde kvartal af samme år faldt med 19,9%.

Sælg din bolig i Vordingborg

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu