fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Vordingborg Ejendomsmægler

Sælg fra kun 14.950 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Danmarks hurtigst sælgende ejendomsmægler.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Vordingborg

Lisbeth Ziska Kallsoy

Ejendomsmægler, MDE

<p>Med Lisbeth i spidsen for din Brikk-bolighandel får du en kompetent ejendomsmægler, der er omhyggelig, målrettet og vedholdende. Vigtige egenskaber, når der skal handles bolig. Igennem hele processen får du kvalificeret rådgivning baseret på flere års erfaring med salg og vurdering. Og potentielle købere møder en velforberedt mægler med styr på detaljerne. Både privat og professionelt er Lisbeth optaget af sit lokalområde og følger engageret med i, hvad der rører sig. Du kan med andre ord trygt lade Lisbeth finde de helt rigtige købere til netop din bolig.</p>
Lisbeth Ziska Kallsoy
Bettina Frederiksen
Bettina Frederiksen
Read More
Sød, dygtig og effektiv ejendomsmægler. Vores hus blev solgt på under 30 dage af ejendomsmægler Lisbeth Ziska Kallsoy, som er sød og hjertelig. Man kan altid ringe til hende og få hjælp. Kan varmt anbefales herfra.
Bent Pedersen
Bent Pedersen
Read More
Vores andelsbolig blev solgt på 10 dage, takket være Lisbeth Ziska Kallsoy Det var en helt igennem positiv procedure, hvor vi blev kontaktet, hvis der var behov for det. Helt igennem professionelt, og i en god og behagelig atmosfære.
Michael Ingvorsen
Michael Ingvorsen
Read More
Hele forløbet med BRIKK er forløbet let og uden problemer. Lisbeth Ziska Kallsoy har vejledt os godt og arbejdet målrettet på at få afsluttet salget. Vi har følt os i gode hænder, og huset blev solgt på første fremvisning, -bedre kan det vist ikke gøres! Så vi er selvfølgelig super tilfredse.
Previous
Next

Seværdigheder i Vordingborg

Vordingborg er vokset op omkring kongeborgen og Gåsetårnet, som har været vidne til mange historiske begivenheder fra middelalderen. Det var nemlig her at Valdemar den Store samlede sine ledingsflåder for at drage i krig. Midt i Vordingborg finder man det gamle borgområde beliggende på en slotsbanke, hvor man kan se resterne af den 710 meter lange og 8 meter høje ringmur, som omkransede Danmarks vigtigste borganlæg i 1300-tallet. Det er også her man finder det kendte Gåsetårn, som er borgruinens bedst bevarede del og Vordingborgs vigtigste vartegn. Tårnet blev bygget i 1360’erne som en del af Vordingborg borg. Den gyldne gås på toppen af tårnet, blev sat derop for at gøre grin med det tyske hansaforbund, som var i krig med Kong Valdemar. Ved Vordingborg slotsruin støder man også på Danmarks Borgcenter, som er et historisk museum som formidler Danmarks historie med udgangspunkt i Dannebrogs hjemstavn, nemlig Vordingborg. Museet er indrettet i to gamle bindeværkhuse fra 1700-tallet og rummer en unik udstilling af artefakter fra Danmarks fortid. På borgcentrets særudstillinger vises arkæologiske fund fra Vordingborg og omegn, såsom smykker og våben, fra Valdemar Sejrs tid.

Sælg din bolig i Vordingborg

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem bor i Vordingborg?

Vordingborg er hovedbyen i Vordingborg Kommune, som hører under Region Sjælland. Der bor omkring 11.943 borgere i Vordingborg og gennemsnitsalderen blandt dem er 44 år. Den aldersgruppe der udgør den størst procentmæssige del af Vordingborg, er borgerne på 65+år, tæt efterfulgt af borgerne i alderen 30-49 år.

Vordingborgs historie

Allerede omkring 1100-tallet blev borgen Vordingborg Slot opført. Senere i århundredet blev det roligere tider, og byen blev anlagt på det naturlige overfartssted til Falster. I midten af 1200-tallet har byen formentlig haft købstadstatus, og der blev middelalderen igennem kompenseret for det sparsomme opland med forskellige handelsprivilegier, såsom skattefrihed på de skånske sildemarkeder. Byen nød desuden også godt af de skiftende kongers tilstedeværelse på slottet. I 1400-tallet var Vordingborgs militære rolle bortfaldet, og ved middelalderens slutning forsvandt de store sildemarkeder også. Byen var nu hæmmet af sit dårlige opland, men borgen blev dog stadig anvendt som kongeresidens i 1500-tallet. Byen forblev dog stadig relativ lille uden nogen betydelig handel. I 1790’erne påbegyndtes en ny landevej mod nord, og handlen blev gradvist forbedret. Efter midten af 1800-tallet etableredes flere jernstøberier og andre mindre virksomheder, men udviklingen foregik hovedsageligt ved Masnedsund, grundet togstationens placering ved havnen. Da Vordingborg fik egen station samt overtog havnen i Masnedsund i begyndelsen af 1900-tallet fik byen et opsving og befolkningstallet steg.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Vordingborg?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for parcel- og rækkehuse i Vordingborg på 159 dage. Dette er en stigning sammenlignet med det foregående år hvor liggetiden var på 125 dage.

Udvikling på antallet af bolighandler i Vordingborg

Ifølge Finans Danmark, var der 119 handler på parcel- og rækkehuse i Vordingborg, i 3. kvartal af 2023. I 3. kvartal af 2022 var der 109 bolighandler. Antallet af bolighandler i Vordingborg er steget med 9.2% i løbet af ét år.

Prisudvikling på boliger i Vordingborg

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Vordingborg, har ifølge Finans Danmark i det seneste registrerede kvartal, 3. kvartal af 2023, set en prisstigning på 7.1% i forhold til det forrige kvartal. På årsbasis er prisen faldet med 7.3% sammenlignet med samme kvartal, året før.

Sælg din bolig i Vordingborg

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu