fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Ejendomsmægler Vordingborg

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Vordingborg med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Vordingborg, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Hvem bor i Vordingborg?

Vordingborg er hovedbyen i Vordingborg Kommune, som hører under Region Sjælland. Der bor omkring 12.005 borgere i Vordingborg og gennemsnitsalderen blandt dem er 44 år. Den aldersgruppe der udgør den størst procentmæssige del af Vordingborg, er borgerne på 65+år, tæt efterfulgt af borgerne i alderen 30-49 år. Der er 389 virksomheder i byen som generelt set er fordelt på disse brancher: handel, sundhed, bygge & anlæg, hotel & restauration, handel & diverse serviceydelser. Der bor mange sociale og festglade borgere, ligesåvel som den mangfoldige befolkningsgruppe som dækker en bred gruppe hvad angår interesser, politisk ståsted og alder. Fælles for dem er, at der bliver arbejdet meget.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Vordingborg?

Ifølge opdaterede tal fra Finans Danmark, er liggetiden på villaer og rækkehuse i Vordingborg 199 dage i år 2020, hvilket er højere end det foregående år hvor den var 147 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Vordingborg?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020, bliver der gennemsnitligt givet afslag på 5% på boliger i Vordingborg, hvilket er højere end landsgennemsnittet på 3,3%. Afslaget for boliger i Vordingborg ligger ligeledes højere end afslaget i Næstved (2,7%), en af de nærliggende kommuner.

Prisudvikling på boliger i Vordingborg

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Vordingborg har været svingende de seneste mange år. Der har været både relativt store prisstigninger og prisfald de sidste 8 år. De største stigninger forekom i første og tredje kvartal af 2018, hvor priserne steg med henholdsvis 26% og 23,2%. De største fald i huspriserne på villaer og rækkehuse i Vordingborg forekom i første kvartal af 2013 og andet kvartal af år 2018, hvor priserne var faldet med henholdsvis 17,9% og 16,4%. Siden 1992, er huspriserne i Vordingborg steget med 154,8%.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Vordingborg, er det ikke muligt at fastslå en tendens på grund af manglende data. Dog er det værd at bemærke den store prisforskel mellem enkelte kvartaler. Oversigten viser at priserne der flere steder er gået fra at være en stor stigning i et kvartal til et massivt fald i det følgende kvartal og omvendt.

Oversigten viser eksempelvis at der i første kvartal af 2016 var et fald på 21% og i andet kvartal af samme år ses der en stigning i ejerlejlighedspriser på 43,6%. I tredje kvartal af 2016 steg priserne med 27% hvor de i fjerde kvartal af samme år faldt med 19,9%.

Få en gratis vurdering og sælg din bolig i Vordingborg

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu