fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Dragør Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Dragør

Lisbeth er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Dragør

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Dragør?

Dragør, som er en by på Amager, er ca. 12 kilometer fra Københavns centrum og ikke en del af Hovedstadsområdet. Den kan generelt set deles op i fem bydele, nemlig Store Magleby, Viberup, Ullerup, Søvang og Dragør. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Dragør Kommune) fra København, og er par med og uden børn. I en årrække har befolkningstallet været kraftigt voksende blandt andet fordi flere er flyttet væk fra storbyen.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Dragør?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har parcel- og rækkehuse i Dragør en liggetid på 102 dage. Dette er et fald, sammenlignet med det foregående år, hvor liggetiden var på 113 dage.

Udvikling i antallet af bolighandler i Dragør

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 1. kvartal af 2022, var der 47 handler på parcel- og rækkehuse i Dragør. I første kvartal 2021 var der 59 bolighandler. Antallet af bolighandler i Dragør, er faldet med 20,3% i løbet af 1 år.

Prisudvikling på boliger i Dragør

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Dragør, i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, har oplevet et prisfald på 6,1%, dog med en årlig prisstigning på 1,2% fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022. 

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder er det, grundet manglende data fra Finans Danmark, vanskeligt at redegøre for en tendens.

Sælg din bolig i Dragør

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu