fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Ejendomsmægler Dragør

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Dragør med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Dragør, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Hvem er de potentielle købere og hvem flytter til Dragør?

Dragør, som er en by på Amager, er ca. 12 kilometer fra Københavns centrum og ikke en del af Hovedstadsområdet kan generelt set deles op i fem bydele, nemlig Store Magleby, Viberup, Ullerup, Søvang og Dragør. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Dragør Kommune) fra København og er par med og uden børn. I en årrække har befolkningstallet været kraftigt voksende blandt andet fordi flere er flyttet til byen end fra byen. Dette er dog ændret, hvor flere par både med og uden børn flytter mere til mindre byer udenfor København som fx Dragør.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Dragør?

Ifølge Finans Danmark har boliger i Dragør i 2. kvartal 2020 en liggetid på 142 dage. Dette er et fald sammenligning året før hvor liggetiden i Dragør lå på 188 dage. Det er dog højere end nærliggende områder som eksempelvis Hvidovre der har en liggetid på 81 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Dragør?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020, gives der 1,6% afslag på villaer og rækkehuse i Dragør. Denne procentdel er lavere end landsgennemsnittet som ligger på 3,30%. Det er også lavere nærliggende områder som eksempelvis Hvidovre, hvor afslaget er på 2,4%

Prisudvikling på boliger i Dragør

Priserne på villaer og rækkehuse i Dragør har været svingende de seneste tre år. I det seneste registrerede år, første kvartal af 2019, har der været et fald på 7,1%. Hvis man ser lidt længere tilbage, så bestod år 2017 primært af prisstigninger i Dragør, med en enkelt undtagelser som er det første kvartal hvor der var et fald på 5,2%. Dog har der været stigninger som er værd at bemærke, i andet kvartal af 2017 steg priserne med 7,6% og i første kvartal af 2018 var der en stigning på 7.7%. Siden 1992 er priserne steget med 343,5% i Dragør.

Sammenligner man dette med ejerlejligheder i Dragør, så er udviklingen i priserne relativ ens med udviklingen for parcel og rækkehuse, dog er dette svær at sammenligne grundet der blot er enkelte kvartaler registeret for ejerlejligheder i Dragør. Den største stigning fremkom i første kvartal af 2017 hvor priserne steg med 15,4% og det største fald på 14,3% fremkom i andet kvartal af 2017. Dette illustrerer, at priserne på ejerlejligheder i Dragør også har været svingende.

Ejendomsmægler Dragør

Start med en vurdering fra Brikks Dragør-mægler nu