fbpx

UNIK VILLA PÅ EMINEL VILLAVEJ MED GODT FÆLLESSKAB TÆT PÅ ALT EN FAMILIE HAR BRUG FOR

Del bolig

I Kastrup står denne grå familievilla fra 1931 med pæne tilbygninger i træ klar til jer! Huset har en boligstørrelse på 133 kvadratmeter og rummer både stueetage, første sal og et kælderrum - villaen er beliggende på en hyggelig vej hvor fællesskab og godt naboskab er i højsæde. 

Transportmulighederne talrige. Der ligger et busstoppested lige om hjørnet fra villaen, og så er der nem adgang til Øresundsmotorvejen, der rent faktisk kan tilgås efter kun fem minutter i bil. Ligeledes er Kastrup Station, hvorfra I kan tage metroen rundt i hele København, indenfor nem rækkevidde, kun en cykeltur på fire minutter væk!

Yderligere bliver indkøbene nemme med blandt andet Lidl, der ligger 700 meter væk, svarende til en gåtur på ni minutter, samt Netto og Aldi, der begge ligger 850 meter fra boligen, hvilket svarer til 11 minutter på fødderne! I nærområdet er der både skøjtehal, svømmehal og boldklub, blot 500 meter fra ejendommen, således at børnene nemt kan komme til og fra fritidsaktiviteterne. Tilmed er der kort afstand til vandet, som også er værd at besøge!


På stueetagen er der først og fremmest en entré, hvor det med det samme står klart, at dette er en velholdt, rummelig og venlig bolig!
Hele tre stuer byder samme etage på, hvoraf den ene har brændeovn og fremstår i forbindelse med køkkenet, hvor der er fin plads og rigtigt pæne træbordplader. Arealet inviterer til familiehygge og skønt samvær, og så pryder de pæne loftdekorationer såsom rosetter og lister!

Også et lækkert bryggers med vaskemaskine og tørretumbler følger med. Herfra er der udgang til en stor, vestvendt terrasse, der er oplagt til måltider under aftensolens stråler! Sidst, men ikke mindst, rummer etagen et pænt og lyst badeværelse med WC, håndvask og bruser. Fra entréen går der en trappe op til første sal, hvor I finder et repos, endnu et badeværelse med toilet, håndvask og bruser samt tre værelser, hvoraf det ene eksempelvis kan fungere som kontor. Fra det mest nordligt beliggende værelse er der udgang til en østvendt altan, hvor I kan nyde solen om morgenen!

Et kælderrum med separat indgang er ydermere at finde i ejendommen. Tilmed en god opvarmet garage med en masse opbevaringsplads - genialt og særdeles brugbart rum. Og så er det en dejligt stor have, der følger med boligen, hvor der oven i købet er en ekstra, overdækket terrasse! Således får I mulighed for at sidde ude og spise eller drikke en kop kaffe i al slags vejr. 

Zinniavej 22, 2770 Kastrup
Pris:
5.795.000 kr.
Type:
Villa
Boligareal:
133
Grund:
663
Værelser:
5
Energimærke:
F
Bygget/ombygget:
1931
Ejerudgift pr. md.
3.732 kr.

Camilla Weinreich

Ejendomsmægler camilla@brikk.dk +45 60122342

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter