fbpx
  • Lokal mægler
  • A-Z service
  • Gratis vurdering
  • 4.9/5 På
Wesselsgade 17, 2200 København N
0 kr
TYPE
Villa
Boligareal
288
Grund
396
Værelser/rum
7
energimærke
D
bygget/ombygget
1862
Wesselsgade 17, 2200 København N
DEL:
SOLGT! Nu har du mulighed for at investere i denne ejendom i fire plan på hele 384 etagemeter, og endda med 143m2 kælder oveni, som har en formidabel beliggenhed på Nørrebro, ganske tæt på Peblingesøen. Et væld af muligheder åbner sig med denne bolig, der i øjeblikket er indrettet som et bofællesskab med i alt fire køkkener – for eksempel kan der formentlig etableres flere separate lejligheder eller 2-3 rækkehuse i ejendommen. - Der er allerede søgt om opdeling til 6 lejligheder i dec. 2020 - Materiale er tilgængeligt i "Bestil dokumenter". Beliggenheden er ganske uovertruffen med kort afstand til mange af Nørrebros seværdige gader, såsom Blågårdsgade, Dronning Louises Bro og Ravnsborggade. Her inviterer spændende caféer og spisesteder dig til at blive en del af den livlige bydel, hvor Dronning Louises Bro er et populært samlingssted i sommermånederne. Du skal ikke mange hundrede meter ned ad gaden og rundt om hjørnet, før søerne åbner sig med deres ærkekøbenhavnske sceneri, ligesom der hverken vil være langt til områdets supermarkeder, skole eller daginstitutioner. Indre Nørrebro er selvfølgelig også godt forbundet med resten af København via den offentlige transport, der her tæller busforbindelser, mens en mindre gåtur kan tage dig med metroen fra Forum Station. Ejendommen ligger ud til en have med græsplæne og et mindre flisebelagt område/gangareal, hvor beboerne kan opholde sig, når årstiden er til det. Her kan man rigtig mærke den gode stemning, som området byder på, og der vil også være mulighed for at parkere cyklen. Villaen er oprindeligt fra 1862, og der er opført en præsentabel opgang, som binder de tre øverste etager sammen. Kælderen tilgår du udefra, og den består af flere disponible rum, som blandt andet kan bruges til opbevaring. I stueetagen finder du en stor stue med et godt lysindfald fra vest, og herfra af der adgang til et af etagens to værelser. To områder med toiletfaciliteter er placeret i hver sin ende af huset, og ved det ene er der også adgang til et mindre badeværelse med bruseplads. Derudover består etagen af tre disponible rum og en entre, mens du på første sal bliver mødt af syv værelser og to køkkener samt toiletfaciliteter. Dertil er anden sal etableret med to separate afdelinger med adgang til en fælles stue, hvor hver afdeling består af et køkken, et badeværelse samt to værelser. Kontakt os gerne for en fremvisning – vi glæder os til at se dig.


Sagsnr. 192AB-231689
Kontantpris 0 kr.
Udbetaling 0 kr.
Ejerudgift pr. md. 0 kr.
Brutto pr.md. ekskl.
ejerudgifter
0 kr.
Netto pr. md. ekskl.
ejerudgifter
0 kr.
Badeværelser 2
André Bøgelund

[email protected] 53539898

Jyskebank

OM OS

Vi vender boligbranchen på hovedet

Brikk er en ny type ejendomsmægler som kombinerer tre væsentlige som ikke er set i Danmark før nu: Personlig og lokal kontakt, teknologi og gennemsigtighed og en langt mere fair pris for at sælge. Hos Brikk får du både den personlige relation med din lokale ejendomsmægler der står for alle fremvisninger og dokumenter men samtidig har vi bygget en teknologi der gør det nemmere, smartere og mere brugervenligt for vores sælgere og købere. Og du kan sælge fra 12.500 kr. Vi dækker hele Danmark enten med fremvisninger fra vores lokale ejendomsmæglere eller hvor du selv åbner døren for køber, hvor vi stadig er med dig i salgsforløbet fra A til Z.

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Vi er til rådighed mandag-fredag: 08:00-17:00 og lørdag-søndag: 10:00-15:00.
Du kan ringe til os på 7199 9891.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!