fbpx
Plantegning Zoom

MODERNE GENNEMRENNOVERET VILLA MED GAMMEL SJÆL - det helt rigtige hus med lavt energiforbrug

Del bolig

Velkommen til denne multifunktionelle, nyistandsatte og indflytningsklar ejendom.

Med en jordvarmepumpe og god isolering, er netop dette hus attraktivt og et energivenligt sted at bo.

Stuehuset er et imiteret bindingsværks hus med elementer fra det originale bindingsværk. Huset er renoveret i perioden fra 2008-2012 - alt, på nær taget, er blevet totalrenoveret.

Boligen er i et plan, der fordeler sig ud på et en fordelingsentré, en gang, et bryggers, et soveværelse, et HTH-badeværelse samt et stort køkken alrum med et moderne HTH-køkken med masse af opbevaringsplads.

Huset har et dejligt lysindfald takket være den meget åbne planløsning, som tillader lyset at komme ind fra flere sider. Stuen præges bl.a. af en skøn pejs af grå granit med store glasruder, der lægger op til hyggelige stunder.

Huset kan dateres helt tilbage til 1860, hvor nogle af de klassiske elementer fra perioden er bibeholdt, samtidig med de mange forbedringer gennem tiden. Grundstørrelsen er på 16.550 kvadratmeter, der foruden hovedhuset også indeholder et stor, ugeneret have med flere hyggelige terrasser. Ligeledes forefindes en stor staldbygning, der giver mulighed for mange ekstra aktiviteter.

Området omkring boligen er præget af rolige marker og natur, så langt øjet rækker. Her er oplagte muligheder for lange gåture i nærområdet i ro og fordybelse. Omtrent to kilometer fra ejendommen ligger byen Dalby, som byder på både dagligvarebutikker, offentligt transport samt gode pasnings- og skoletilbud.

Denne ejendom er oplagt for naturelskere, der ønsker at bo i landlige omgivelser i en klassisk landejendom, der lever op til nutidens standarder (ejendommen er klassificeret i energiklasse B).

OBS! 2 x Tilbud på tag foreligger.

Vordingborgvej 454, 4690 Haslev
Pris:
2.250.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
125
Grund:
16550
Værelser:
2
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
1860
Ejerudgift pr. md.
2.273 kr.

Lisbeth Ziska Kallsoy

Ejendomsmægler, MDE lk@brikk.dk +45 30143251

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter