fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

FAMILIEVILLA I VEDSKØLLE, ØST FOR SKÆLSKØR

Del bolig

Velkommen til jeres næste boligkapitel. Her kan I se frem til en 175 kvadratmeter stor villa.
 
Fra begge niveauer er der udsigt over de åbne vidder, som ligner en naturlig forlængelse af jeres egen have, hvor må I regne med at der vil der komme gæster i form af hjorte og fasaner forbi. Her er dejlig fred og god natur her i Vedskølle, et aktivt lokalsamfund med eget bylaug blot seks kilometer uden for Skælskør - velkommen. 
 
Villaen er oprindeligt fra 1940 med en tilbygning fra 1975 og har fået nyt tag i 2011. Boligen opvarmes med varmepumpe luft/luft. Gennem årene er der både bygget til og moderniseret, ligesom der er indlagt fibernet. I træder ind i et lyst og indbydende hjem med hvide vægge og flotte gulve, og stueplan kan tilgås enten via en af de to entréer eller gennem det funktionelle bryggers. I får et moderne køkken med tidløse elementer og integrerede hårde hvidevar samt et toilet og et badeværelse med farvede fliser. Resten af stueplan består af en stor stue med plads til såvel spise- som opholdsafsnit, to regulære værelser samt et kontor. På førstesalen finder I yderligere to værelser samt et uudnyttet loft, som også kan sættes i stand, så disse kvadratmeter også kan anvendes. Fra stuen kan de dobbelte glasdøre invitere jer udenfor til en sydvendt terrasse, og herfra får I alle muligheder på den 1.716 kvadratmeter store grund.
 
Her vil alskens træer og buske titte frem, og I kan så og plante grøntsager i drivhuset. Græsplænen kan huse den årlige vandkamp eller fodboldturnering, og grunden afgrænses først, når markernes høje græs begynder.
 
I bosætter jer seks kilometer fra Skælskør, og inden for en kort radius vil smukke naturstier byde sig til med ruter langs med Basnæs Nor. Der er tillige gode badestrande, både de store ved Kobæk Strand og Bisserup Strand. Der går skolebus til Skælskør, som er en charmerende købstad beliggende næsten midtvejs mellem Næstved og Korsør. Her finder I gode indkøbsforhold, skole og pasningsordninger, diverse fritidsaktiviteter, restauranter samt et charmerende havnemiljø, hvor solnedgangen møder vandet.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Vindagergårdsvej 11, 4230 Skælskør
Pris:
1.160.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
175
Grund:
1716
Værelser:
7
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1940/1975
Ejerudgift pr. md.
1.897 kr.

Jens Christensen

Ejendomsmægler jc@brikk.dk +45 29333004

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus