fbpx
Vildroseparken 17, 3540 Lynge
3.995.000 kr
TYPE
Villa
Boligareal
131
Grund
708
Værelser/rum
5
e-mærke
C
bygget/ombygget
1997
Vildroseparken 17, 3540 Lynge
DEL:

Vildroseparken 17 åbner døren op til en indflytningsklar bolig som en perfekt ramme rundt om børnefamiliens hverdag. Der er faktisk ikke en finger at sætte på hverken hjemmet eller beliggenheden - alt sammen passer som fod i hose til kernefamiliens behov.

Velkommen!

Den flotte villa blev opført i 1997 og er et klasseeksempel på parcelhusets bedste sider. Store rum og masser af lys er nogle af nøgleordene - og så er der tre værelser at gøre godt med. Som familiens primære opholdsrum finder man en hjørnestue med karnap og brændeovn, hvor der ligesom i resten af huset er indlagt gulvvarme og beklædt med store vinduer. Alrummet er også oplagt til samvær og hygge, hvor der er masser af plads til at at brede sig på de lyse bordplader, der under sig gemmer på alt i hårde hvidevarer og nydelige moduler. Spiseafsnittet er også beriget med en karnap, så ude og inde let kan smeltes sammen.

Med tre værelser kan to børn få deres eget domæne, og der er skabsplads i dem alle. Er det ikke nok, kan en del af stuen inddrages til endnu et værelse. Som det er nu, er det største helt oplagt som Master Bedroom - der er nemlig eget badeværelse, hvor resten af husstanden deles om det andet badeværelse. Begge har separat brus og fliser. Til slut rummer boligen et praktisk bryggers med vaskefaciliteter.

Herligheden fortsætter, når man bevæger sig udenfor. En lækker, sydvendt træterrasse bliver scenen for mange gode grillfester, og i haven er der plads til at boltre sig for både store og små - endda helt privat og aflukket fra nysgerrige naboers blikke.

I enden af rolige Vildroseparken ligger villaen, så det er sikkert at sige, at der er rigtig trygt for børn uden hurtig bilkørsel og store veje. Faktisk er der stille stisystemer, der leder rundt til skole, børnehave og fritidsaktiviteter 10 minutter fra hoveddøren, så der er ikke noget i vejen for at sende børnene afsted om morgenen uden bekymringer. Lynge er en by i rivende udvikling, som man ikke vil gå glip af.

Vi glæder os til at se dig til en fremvisning!

Sagsnr. 192SK-001005
Kontantpris 3.995.000 kr.
Udbetaling 200.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 4.094 kr.
Brutto pr.md. ekskl.
ejerudgifter
16.933 kr.
Netto pr. md. ekskl.
ejerudgifter
14.286 kr.
Soveværelser 3
Badeværelser 2
Sebastian Kirchhoff

sk@brikk.dk 42417686

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!