fbpx
Vildroseparken 17, 3540 Lynge
3.745.000 kr
TYPE
Villa
Boligareal
131
Grund
708
Værelser/rum
5
energimærke
C
bygget/ombygget
1997
Vildroseparken 17, 3540 Lynge
DEL:
Vildroseparken 17 åbner døren op til en indflytningsklar bolig. Der er faktisk ikke en finger at sætte på hverken hjemmet eller beliggenheden på en blind vej. Den flotte villa blev opført i 1997 og er et klasseeksempel på parcelhusets bedste sider. Store rum og masser af lys er nogle af nøgleordene - og så er der tre værelser at gøre godt med. Som familiens primære opholdsrum finder man en hjørnestue med karnap og brændeovn, hvor der ligesom i resten af huset er indlagt gulvvarme og beklædt med store vinduer. Alrummet er også oplagt til samvær og hygge, hvor der er masser af plads til at at brede sig på de lyse bordplader, der under sig gemmer på alt i hårde hvidevarer og nydelige moduler. Spiseafsnittet er også beriget med en karnap, så ude og inde let kan smeltes sammen. Med tre værelser kan to børn få deres eget domæne, og der er skabsplads i dem alle. Er det ikke nok, kan en del af stuen inddrages til endnu et værelse. Som det er nu, er det største helt oplagt som Master Bedroom - der er nemlig eget badeværelse, hvor resten af husstanden deles om det andet badeværelse. Begge har separat brus og fliser. Til slut rummer boligen et praktisk bryggers med vaskefaciliteter. Herligheden fortsætter, når man bevæger sig udenfor. En lækker, sydvendt træterrasse bliver scenen for mange gode grillfester, og i haven er der plads til at boltre sig for både store og små - endda helt privat og aflukket fra nysgerrige naboers blikke. Derudover carport med kraftstik til ladning af elbil samt skur. I enden af rolige Vildroseparken ligger villaen, så det er sikkert at sige, at der er rigtig trygt for børn uden hurtig bilkørsel og store veje. Faktisk er der stille stisystemer, der leder rundt til skole, børnehave og fritidsaktiviteter 10 minutter fra hoveddøren, så der er ikke noget i vejen for at sende børnene afsted om morgenen uden bekymringer. Lynge er en by i rivende udvikling, som man ikke vil gå glip af. Bestil en fremvisning med det samme.


Sagsnr. 192SK-001005
Kontantpris 3.745.000 kr.
Udbetaling 190.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 4.094 kr.
Brutto pr.md. ekskl.
ejerudgifter
14.217 kr.
Netto pr. md. ekskl.
ejerudgifter
12.407 kr.
Soveværelser 3
Badeværelser 2
Camilla Weinreich Brikk
Camilla Weinreich

[email protected] 60122342

Jyskebank

OM OS

Vi vender boligbranchen på hovedet

Brikk er en ny type ejendomsmægler som kombinerer tre væsentlige som ikke er set i Danmark før nu: Personlig og lokal kontakt, teknologi og gennemsigtighed og en langt mere fair pris for at sælge. Hos Brikk får du både den personlige relation med din lokale ejendomsmægler der står for alle fremvisninger og dokumenter men samtidig har vi bygget en teknologi der gør det nemmere, smartere og mere brugervenligt for vores sælgere og købere. Og du kan sælge fra 12.500 kr. Vi dækker hele Danmark enten med fremvisninger fra vores lokale ejendomsmæglere eller hvor du selv åbner døren for køber, hvor vi stadig er med dig i salgsforløbet fra A til Z.

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!