fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! LYS, INDFLYTNINGSKLAR ANDELSBOLIG MED VESTVENDT TERRASSE OG GOD PLACERING I RØDOVRE

Del bolig

LYS, INDFLYTNINGSKLAR ANDELSBOLIG MED VESTVENDT TERRASSE OG GOD PLACERING I RØDOVRE

På denne adresse venter jer en lys og indflytningsklar andelslejlighed, der både appellerer til parret, den enlige forældre eller den nystartede børnefamilie. Velkommen indenfor!

I bosætter jer i en nydelig, velholdt ejendom fra 1992. Omkring jer udfolder sig et hyggeligt, fælles havemiljø, der kan samle store og små om grillmaden. Mod vest finder I jeres eget lille sommerparadis i form af en fin, lille terrasse, hvor I kan nyde solens stråler tilbagelænet, mens børnene render i det grønne. På Viemosevej finder I tilmed gode muligheder for parkering.

I bydes velkommen i den rummelige entré, hvor fodtøj og jakker kan gemmes af vejen. Herfra går turen ind i rummet, der forener køkken, spisestue og stue i ét. I leverummet sørger de mange vinduer for et fortrinligt lysindfald, mens I tilmed mod vest kan gøre rummet endnu større ved at åbne ud til den solrige terrasse.

I køkkenet møder I et tidløst design og alt i hårde hvidevarer, mens de store vinduer i spisestuen giver jer et fint, grønt kig, som kan nydes over madlavningen.

De resterende kvadratmeter udfolder sig på to lyse soveværelser, mens I på badeværelset kan glæde jer over separat bruseniche og plads til vaskesøjlen.

Viemosevej ligger som navnet indikerer klods op ad Viemoseparken, hvorfor I på denne adresse er sikret natur helt tæt på. Bare 1,5 kilometer fra boligen finder I Herlevs Indkøbscenter, der tilbyder alskens butikker, caféer, indkøbsmuligheder og biografoplevelser. Er der børn på adressen, kan de tilmed glæde sig over nær afstand til skole og øvrige daginstitutioner, mens også pendleren kobler hurtigt ind på motorvejen. Er I i bil, kan I nå Indre By på bare 20 minutter.

Vi glæder os til at vise boligen og området frem for jer!


Viemosevej 64B, ST. tv., 2610 Rødovre
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
81
Grund:
0
Værelser:
3
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1992
Købspris
0 kr.
Boligydelse pr. md.
0 kr.

Kasper Thordahl

Ledende Salgs- og Vurderingsspecialist kasper@brikk.dk +45 71999891

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus