fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! UNIK VILLA MED POOL OG SKØN HAVE MED UDSIGT OVER GRØNNE MARKER

Del bolig

En perle af en ejendom, beliggende helt ud til Rønnedes naturskønne og grønne kuperet terræn, finder i denne helt enestående villa. Dens skønne centrale placering er både i gåafstand til alle hverdagens fornødenheder og hvor der samtidig er kort afstand til både børnehave, skole og indkøb. Er du pendler, tager det kun 50 minutter ca. at køre til København.

Ejendommen har egen pool, så I dagligt kan tage en frisk svømmetur, og der er en fantastisk udsigt over markerne, som blandt andet kan nydes fra havens terrasser.

I boligens køkken-alrum er der lys der strømmer ind fra alle sider. Smukke store vinduespartier, der inviterer naturen indenfor. Køkkenet er opført i et tidløst design, der klæder ejendommen. I finder alt i hårde hvidevarer, så hverdagen bliver så komfortabel som muligt, og stuen ligger nogle trin fra alrummet – her kan man både lave mad og underholde sine gæster på samme tid. Den indsatte pejs bidrager til den gode atmosfære, og der er direkte udgang til en mindre udestue med en spektakulær udsigt over området.

Ejendommen er perfekt til en stor sammenbragt familie med mange børn eller til den familie som også har liberalt erhverv. Huset har to indgange og dermed får I også to entreer, og fra den ene kan I tilgå et gæstetoilet samt etagens to værelser. Et af værelserne er et oplagt master bed-room med adgang til sit eget badeværelser med bruseniche og badekar samt udgang til en overdækket svalegang, der løber langs bygningen. Underetagen indeholder flere disponible rum, et vaskerum samt et badeværelse med bruseniche, flere af værelserne i kælderen er godkendt til beboelse, og så kan I selvfølgelig besøge poolen, hvorfra der er et dejligt kig ud til haven. Som en ekstra bonus er der etableret en sauna, så I kan skabe den fulde wellness-oplevelse på egen matrikel.

Haven er anlagt med flere skønne terrasseområder, så I kan følge solen det meste af dagen, og ved den store sydvestvendte solterrasse opstår der en særligt charmerende stemning med skønne blomsterbede og masser af plads til solsengen og havemøblerne. I carporten kan I parkere flere biler, og ejendommen er lukket helt af fra vejen med en port. Haveentusiasten må glæde sig til drivhuset, hvor det er muligt at gro agurker og tomater, og dertil er der opført et skur på grunden med mulighed for opbevaring.

Med denne beliggenhed i Rønnede, vil I bo i et fredeligt villakvarter med nærhed til indkøbsmuligheder, den hyggelige Rønnede Kro hvor der også er et aktivt sports og foreningsliv, hvor man blandt andet kan gå til gymnastik, badminton, fodbolt og golf.


Vibevej 13, 4683 Rønnede
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
314
Grund:
1379
Værelser:
7
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1975
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Lisbeth Ziska Kallsoy

Ejendomsmægler, MDE lk@brikk.dk +45 30143251

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån og få svar helt ned til 24 timer efter. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter