fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

SOLGT! VELDISPONERET ETPLANSVILLA MED GOD BELIGGENHED På en lille, rolig vej udbyder vi nu en klassisk etplansvilla, som både kan skrive lysfyldt, indretningsvenlig og hyggelig på sit CV. Her venter en hverdag i rolige og trygge rammer, og villaen egner sig både børnefamilier såvel som enlige og par i alle livets stadier. Ja, beliggenheden er rolig og central på en og samme tid. Det hyggelige nabolag kædes sammen af små stisystemer, og i en radius af 750 meter har I alle byens faciliteter. Det gælder både handlemulighederne i Fakta, den friskbryggede kaffe på Nørregades Café og den offentlige transport (mod Varde og Nørre Nebel) fra Oksbøl Station. Området er desuden kendt for sin storslåede natur, som både byder på store skovarealer såvel som vindblæste klitter langs Vesterhavet. Ejendommen er fra 1976, og den fordeler sig over 129 veldisponerede kvadratmeter. Grunden tæller 888 m2, og den byder både på en stenbelagt indkørsel, en carport, et værksted og to disponible rum, og dertil kommer selvfølgelig den dejlige, grønne beplantning, som kræver minimal pasning. Haven byder på flere forskellige hyggekroge med bl.a. bålsted og en sydvendt terrasse, hvor I kan nyde solen fra morgen til aften. Boligen nyder godt af et dejligt lysindfald takket være de store vinduespartier, og stilen er både lys og tidløs. Alle rum er regulære og indretningsvenlige, og I kan praktisk talt få det præcis, som I ønsker. De 129 kvadratmeter fordeler sig over en stor, sydvendt stue med en udestue i forlængelse, et funktionelt spisekøkken med alle hårde hvidevarer, et praktisk bryggers, fire soveværelser, et gæstetoilet og et badeværelse. Boligen er så god som indflytningsklar, som den står nu; men der er også mulighed for at sætte sit eget præg, hvis I ønsker det. Bestil en fremvisning med det samme.  
Vestparken 5, 6840 Oksbøl
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
129
Grund:
888
Værelser:
5
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1976
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Bjørn Vest Hansen

Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver med tryghedsmærke bvh@brikk.dk +45 81815252

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus