fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! OVERSKUELIG ETPLANSVILLA I HYGGELIG LANDSBY

Del bolig

I kan lade boligjagten tage jer til Strandby, hvis I drømmer om en fredelig tilværelse i et mindre landsbymiljø med naturen som nabo. Her flytter I nemlig til rolige rammer i en landsby omgivet af åbne marker, og samtidig kommer I til at bo side om side med Strandbyhallen, som danner ramme om både foreningslivet og årlige arrangementer, der får fællesskabet til at blomstre. Alt det ligger helt tæt på Limfjorden og kun ni kilometer fra Farsø, som står til rådighed med alt, hvad I har brug for i det daglige. 


I skal nærmere bestemt sætte kurs mod Vestergade 6, hvor jeres nye hjem venter. Her bydes I velkommen af en klassisk gulstensvilla, der blev opført i 1965, og i forbindelse med huset finder I også en muret garage. Villaen er opført på en 905 kvadratmeter stor grund, så der er luft omkring jer og rigelig plads til udelivet. I kan altså indrette jer med flere dejlige terrasser, der lader jer følge solen rundt om i haven, og der er ligeledes plads til både højbede, drivhus og små hyggekroge. 


Indendøre byder 60’er-villaen på 98 kvadratmeter i ét plan, og pladsen er godt fordelt på bl.a. to værelser samt et flisebadeværelse med badekar. Det ene værelse er desuden indrettet med en stor skabsvæg til garderoben. Derudover får I også et praktisk bryggers, der ligger med direkte forbindelse til det funktionelle køkken. Til slut kommer hjemmets store opholdsrum i form af vinkelstuen, som prydes af et dejligt lysindfald; lyset strømmer ind gennem brede vinduespartier, der vender mod flere verdenshjørner, og dagslyset skaber en luftig atmosfære i rummet. Her får I god plads til at slippe alle jeres personlige indretningsidéer løs. 


Kort fortalt, en fin etplansvilla, der vil begejstre såvel singlen som den lille familie eller parret i alle aldre.

Velkommen hjem til Vestergade 6.


Vestergade 6, 9640 Farsø
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
98
Grund:
905
Værelser:
3
Energimærke:
G
Bygget/ombygget:
1965
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Michael Nielsen

Ledende Ejendomsmægler michael@brikk.dk +45 25949573

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus