fbpx
Plantegning Zoom

ELMELY: SMUK VILLA MED UDSIGT OVER LILLEBÆLT

Del bolig

Der er sandelig wow-faktor over Vestergade 50 - eller skulle man hellere sige “Elmely”? Denne smukke villa i Strib kan nu blive jeres, hvis I drømmer om plads, klassisk charme og udsigt over Lillebælts glitrende vand.
 
Villaen har stået her siden 1917. Den præsenterer sig utroligt flot i sin hvidpudsede facade med glaserede tegl, brede dannebrogsvinduer og fine gesims. Fra alle husets tre etager får I adgang til udelivet og den tilhørende udsigt; særligt stueetagen og førstesalen giver adgang til nogle skønne uderum med panoramavue over området, hvis skrånende terræn munder ud i den glitrende havoverflade. Foruden terrassen og balkonen får I glæde af bl.a. et skur og overdække til alt det praktiske samt en have, der er let at holde med en stor græsplæne.
 
Skal vi bevæge os indenfor? Fra kælder til kvist får I intet mindre end 265 etagemeter at indrette jer i. Stueetagen åbnes op via en stor entré med tilstødende gæstetoilet. Herfra er der adgang til to stuer en suite med flotte plankegulve, hvoraf den ene har karnap, samt et stort, strømlinet køkken. Huset første værelser afrunder stueetagen, mens I finder yderligere tre store værelser på førstesalen. Den ene har indbygget skabsplads og udgang til balkonen, og så finder I et stort badeværelse med brus, kar og udsigt. Den fulde kælder fremstår i så godt som boligstandard, og hernede kan I eksempelvis indrette en teenageafdeling med separat indgang, og det hele afrundes på en praktisk note med et bryggers.
 
Strib er en populær by særligt for familier - og for jer, der sætter pris på naturskønhed og fredelige, rolige rammer om tilværelsen. En udsigt som den, Elmely har at byde på, lokker selvfølgelig ned mod vandet. Der er sølle 400 meter ned til Strib Havn, hvor lystbådene skvulper så hyggeligt. Løbeturene kan med fordel nå forbi her og måske op mod fyret og videre til stranden? Der er lige så kort til skole, børnehus og hallerne i den anden retning, og skal I videre til daglig, er Middelfart og Fredericia ikke så langt væk, og der godt ti minutters kørsel til E20, hvis I skal videre endnu.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Vestergade 50, Strib, 5500 Middelfart
Pris:
4.795.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
165
Grund:
797
Værelser:
6
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1917/1976
Ejerudgift pr. md.
3.522 kr.

Kasper Lynge Hansen

Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver med tryghedsmærke klh@brikk.dk +45 30140279

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus