fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! VELDISPONERET OG RENOVERET LEJLIGHED MIDT PÅ FREDERIKSBERG MED ALTAN!

Del bolig

Vi har nu fornøjelsen af at byde jer indenfor i en superlækker 5 værelses lejlighed helt centralt på Frederiksberg, hvor I kommer til at bo med nogle af Københavns mest attraktive tilbud lige rundt om hjørnet.

Selve lejligheden er gennemgående lys, indbydende og helt indflytningsklar, og planløsningen giver jer dertil et yderst velindrettet hjem, der med sikkerhed vil imødekomme alle jeres behov. Fra den rummelige entré drages I naturligt ind i hjemmet, hvor et stort køkken-alrum med køkken og en spisestue går op i en højere enhed. Med et moderne og strømlinet inventar i køkkenet, alt i hårde hvidevarer samt en hyggelig pejs er grundlaget for gode stunder lagt, og som en ekstra bonus er der ved bagtrappen etableret et lille rum, der egner sig perfekt til opbevaring. Spise- og opholdsstue forbindes nydeligt af franske døre, og indretningsmulighederne er dertil mange med hele fire gode værelser. Slutteligt rummer lejligheden naturligvis også et badeværelse, og dette overgår bestemt de typiske københavnerstandarder med både separat brus, vindue udadtil og vaskesøjle.

Fra alrummet udgår en dejlig altan mod syd, så I får et solrigt tilflugtssted i hverdagen, og her er der sikret ro og fred, da altanen ydermere vender ind mod det lukkede og velanlagte gård, hvor det er plads for både voksne og børn.

Og nu det bedste til sidst, nemlig beliggenheden. Med en adresse på ikoniske Vesterbrogade på Frederiksberg kommer I til at bo tæt på det hele med indkøb, skole og daginstitution få skridt fra hoveddøren. Både Vesterbrogade og de mange tilstødende gader er derudover spækket med butikker og restauranter i massevis, og I kan tilmed gå til metroen på under 10 minutter. Frederiksberg Have ligger ligeledes indenfor kort gåafstand med sine grønne arealer der udgør et rekreativt pusterum midt i storbyen. Tilmed Bakkegårdskvarter og Ny Carlsberg er lige om hjørnet.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.

Vesterbrogade 169, 3. th., 1800 Frederiksberg C
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
135
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1924
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Camilla Weinreich

Ejendomsmægler, MDE camilla@brikk.dk +45 60122342

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter