fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Moderne og veludført udsigtslejlighed med god rumfordeling og altan - bemærk hjemfaldspligt

Del bolig

Beliggende, i den arkitekttegnede ejendom fra 1938 på adressen Ved Volden 4, har vi i dag fornøjelsen af at præsentere jer for en vaskeægte drømmelejlighed her på Christianshavn, med hjemfaldspligt.

Bydelens charme når hele vejen med op til lejligheden, hvilket i særdeleshed kan tilskrives den skønne udsigt, hvor I blandt andet kan beundre synet af Vor Frelser Kirkes ikoniskegyldne spir, der er som taget ud af et eventyr. Boligen tager imod jer på 2. sal og viser jer ind i den rummelige entré, som er forsynet med rigtig god skabsplads. I kan spotte gadens liv og charme samt den flotte kirke fra vinduerne i det store, åbne køkken-alrum samt fra den vestvendte altanherfra. Dertil byder lejligheden på endnu en altan mod sydøst fra det største af lejlighedens to soveværelser, som vender roligt mod gården, så I kan nyde morgenkaffen i de blide solstråler i ro og fred.

Den flotte lejlighed måler hele 90 kvadratmeter og er indrettet med fokus på funktionalitet, men i høj grad også æstetik og moderne løsninger. Resultatet taler for sig selv og viser jer ind til en indbydende og indflytningsklar lejlighed, der både henvender sig til børnefamilien, parret uden børn og jer, der ønsker at bo delevenligt. Skulle sidst nævnte være tilfældet, kan vi tilmed oplyse, at forældrekøb er muligt i ejerforeningen. På venstre hånd åbner badeværelset sig og afslører de flotteste materialer med store, kvadratiske mørkegrå klinker, et glasafskærmet separatbrusemiljø og væghængt toilet – og som prikken over i'et er der indlagt dejlig gulvvarme! Lejligheden indeholder to fine værelser, hvoraf det ene er forbundet til et skønt walk-in-room med gode opbevaringsmuligheder fra gulv til loft. Skulle I ønske det, er der også rig mulighed for at benytte denne afdeling som et lille kontor eller værelse. 

Der er både elevator, fælleslokale/festlokale, træningsrum, vaskeri, snedkeri samt vaske og tørrerum. Derudover er der også kælder samt loftsrum tilknyttet lejligheden.

Afslutningsvis kan I nyde den gode atmosfære i det store køkken-alrum, som har en helt særlig rustikcharme med trægulve, rå murstensvæg og det moderne køkken med sorte elementer. Jeres nye hjem ligger centralt i hjertet af Christianshavn med gode indkøbsmuligheder og transport i form af busser og metro indenfor ganske få hundrede meters afstand –samtidig bor I tæt på Volden og Stadsgravens skønne og rolige naturoaser. 

Lejligheden har hjemfaldspligt - Danske Bank yder som udgangspunkt realkreditbelåning. Læs om det nedenfor: 

https://www.boligsiden.dk/guides/det-skal-du-vide-om-hjemfaldspligt/?gclid=Cj0KCQiA95aRBhCsARIsAC2xvfz4lptLSRU-FuO9O4k8JxI2tLHzpbOWRIeVtFP_KW8Jr2jFL6c7xUkaAtfIEALw_wcB

Udskyde til 2053 - kr. 328.216.

Ved Volden 4, 2. th., 1425 København K
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
90
Værelser:
3
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1938
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Sebastian Kirchhoff

Indehaver, Medstifter & Ejendomsmægler, MDE sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus