fbpx
Plantegning Zoom

ENERGIVENLIG RÅ ARKITEKTUR I BALANCE MED NATUREN

Del bolig

Blot en anelse Øst for Varde ligger denne fantastiske, nyopførte og moderne arkitektoniske villa fra 2021.

Boligen er tegnet og opført med inspiration fra hotelverden og man føler sig virkelig velkommen. Der er tænkt på detaljerne, materialerne er et mix af den hårde rå beton og de bløde farver i træ som på næsten magisk vis smelter ind i omgivelserne.

Boligen er udstyret med et jordvarme anlæg og har derfor et meget lavt el forbrug på kun 3.500kvw om året, hvilket i disse tider gør den helt store forskel. I har her chancen for at eje et helt unikt stykke arkitektur som er godt fremtidssikret med et lavt energi forbrug samt en lav ejerudgift.

Her er masser af plads til at folde sig ud på, der er endda forberedt kabel til el-lader til bilen i indkørslen.

Stilen er rå, minimalistisk og intet andet i milevis minder om dette. Grunden strækker sig på godt 1,5 hektar barsk natur men giver samtidig mulighed for dyrehold til fuld skue fra de store panoramavinduer.

Villaen byder på 190 kvadratmeter, som består af en åben planløsning med køkken og stue ud i et med adgang til bryggers og 3 eksklusive værelser med eget bad. Hele boligen er bygget på oplevelsen af et luksuriøs hotel, når man træder indenfor døren med en blanding af lækkert design, den gennemgående rå beton stil og smukke tunge gardiner og man ser snart sig selv kalde på butleren.

Villaen er beliggende blot 12 min fra Varde centrum med skole og indkøbs muligheder indenfor 5 km. Herudover ligger den lokale perle Nysø, en gammel grusgrav som er lavet om til offentlig badesø, kun 4 km væk. Vesterhavet, der byder på blandt meget andet Blåvand Strand, Tirpitz og Henne Strand, er kun en mindre køretur på 25 min.

Er du til storslået arkitektur så mød os på denne fantastiske villa.

Vardevej 44, 6818 Årre
Pris:
3.700.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
190
Grund:
15000
Værelser:
4
Energimærke:
A2015
Bygget/ombygget:
2021
Ejerudgift pr. md.
2.019 kr.

Bjørn Vest Hansen

Ejendomsmægler bvh@brikk.dk +45 81815252

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter