fbpx
Plantegning Zoom

En naturrig oase midt i Bagsværd. Her får du følelsen af fransk idyl i en flot moderne 60’er villa.

Del bolig

Tæt på Hareskovby er der nu kommet en dejlig villa til salg i Bagsværd med gode istandsættelser. Huset indbyder på noget så sjældent som en unik udestue på knapt 90kvm, hvor druer og blåregn bruser frem. Hertil får du også en optimal plantegning i et hjem, der har flotte nye detaljer.
 
I dette kommende hjem, bliver du indbudt til en usædvanlig natur oase, hvor tankerne ledes hen til fransk idyl. Udestuen kan rumme familiens mange gæster og indbyder til store sammenkomster helt frem til november måned. Her kan du tage forskud på - samt forlænge - sommeren. Er der børn i familien? Så kan de med rette ræse rundt her på deres små motorcykler uanset vejr og vind, da udestuen også fungerer som en tør gårdhave. Druerne er søde og er gode til at lave saft af. Åben skydedørene op og inviter haven indenfor eller undlad og skab et ekstra stort rum til huset.
 
Huset er oplagt til familien med børn såvel som det par, hvor børnene er flyttet hjemmefra. Her får du en stor lukket have samt et hjem du kan flytte direkte ind i. 
 
Der er tre gode værelser samt et stort alrum, der er blevet brugt til gæsteværelse, legerum til børnene, et rendyrket walk-in-closet-værelse og nu kontor og hobby-rum. Mulighederne er mange.
 
Villaen disponerer over 126 kvadratmeter med en veltænkt planløsning, som rummer en nydelig fordelingsentré med indbygget skabsplads,bryggers og et flot brusebadeværelse fra 2021 med varme i gulvet. Her er gennemtænkte detaljer som dobbeltbrus og to håndvaske. Badeværelset er designet ud fra at kunne rumme en hel familie. Køkkenet blev lavet i 2022 i tidløse materialer, ekstra stor vask og induktionskomfur. Under baren i køkkenet er vinkøleskabet placeret. Fra den rummelige stue træder du ud i den sydvendte udestue.
 
Grunden udgør hele 1200kvm, hvoraf den lukkede have indbyder til mange små “rum”. I haven er der et skur til værksted samt et meget stort skur til opbevaring. Haven byder på bl.a. på store smukke træer i form af et hyldetræ, 2 valnødetræer, et stort æbletræ samt pæretræ. Haven er nem at holde, og bør opleves i virkeligheden.
 
I ‘baghaven’ eksisterer et stort fredet område fuld af små søer, snoede tætte stier, skov og eng. Her kan du opleve heste, køer og sågar pakaer. En cykeltur på 5min får dig frem til Hjortespringbadet, der indbyder til en masse sport og aktiviteter. og gode faciliteter til børnefamilien. Ligeledes kan du nå Hareskoven på under en 1km, hvor det er muligt at leje mountainbikes, besøge en god kaffebar, samt du også kan finde Rema1000 i Hareskovby. 
 
Der er flere gode skoler i området såvel som institutioner og andre fritidsaktiviteter. Pendleren har kun omtrent 22 minutter ind til centrum af København. Fra boligen er der også mange gode busforbindelser, der kan tage dig med hyggelige Lyngby på 14 min, Hareskov St. og Bagsværd St.  Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Værebrovej 103, 2880 Bagsværd
Pris:
5.750.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
126
Grund:
1200
Værelser:
5
Energimærke:
A2010
Bygget/ombygget:
1966
Ejerudgift pr. md.
4.932 kr.
Josephine Varsted ejendomsmægler

Josephine Varsted

Salgs- og Vurderingsspecialist jv@brikk.dk +45 30142715

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter