fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

CHARMERENDE OG VELHOLDT VILLA MIDT I LANGÅ

Del bolig

Gudenåen snor sig rundt om Langå, der ligger i det naturskønne landskab mellem Randers, Viborg og Aarhus - altså en oplagt base for jer, der skal pendle. Her får I hjemme i en dejlig stationsby med alt, hvad I får brug for: supermarkeder, skole, specialbutikker, pasningstilbud, sportshal, lægehus og meget andet. Dog vil det oftest være den skønne natur, som byens borgere vil fremhæve, når de snakker om Langå - og den kan I kun glæde jer til at gå på opdagelse i.
 
Centralt i byen venter jeres nye hjem: en velholdt og ikke mindst charmerende rødstensvilla fra 1902. Huset præsenterer sig på klassisk manér med rødstensfacade, gesims og stik over de sprossede vinduespartier. Derudover giver den 290 kvadratmeter store grund også plads til en indkørsel, et skur og en overskuelig have, som I kan indrette med små hyggekroge.
 
Bag det charmerende ydre venter to etager, der takket være den pæne stand står helt klar til sine nye ejere. I stueplan er det en fin entré, der byder jer velkommen, og herfra folder etagen sig ud med et badeværelse med brus samt hjemmets lyse, indbydende opholdsrum: stuen og det rummelige køkken. Sidstnævnte byder på indbygget skabsplads, tidløst design og alt i hårde hvidevarer. I den tilstødende stue kan I for alvor fornemme husets alder, for rummet prydes af charmerende detaljer såsom trægulv og fyldningsdøre, ligesom det er de fine dannebrogsvinduer, der lukker dagslyset ind.
 
Turen fortsætter videre op ovenpå, hvor en førstesal står klar med et toilet samt to værelser og et gennemgangsværelse, der oplagt kan indrettes som kontor. Der er altså tale om en god udnyttelse af husets 93 kvadratmeter, som giver plads til såvel singlen som parret eller den lille familie - måske et oplagt boligkapitel for de unge førstegangskøbere?
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Ulstrupvej 20, 8870 Langå
Pris:
645.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
93
Grund:
290
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1902
Ejerudgift pr. md.
1.065 kr.

Javid Hossaini

Ejendomsmægler, MDE jh@brikk.dk +45 30140702

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus