fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

DRONNINGBORG - SPÆNDENDE OG NÆNSOMT MODERNISERET VILLA MED STOR UGENERT HAVE OG GOD BELIGGENHED

Del bolig

SPÆNDENDE OG NÆNSOMT MODERNISERET VILLA MED STOR UGENERT HAVE OG GOD BELIGGENHED

Charmerende detaljer og velbevaret charme er, hvad der møder jer på Udbyhøjvej 188. Her bliver I præsenteret for en gedigen villa fra 1922, der står selvsikkert med sin røde facade, der komplimenteres af de hvide detaljer ved garageporten, vinduerne og hoveddøren.

Her kan I se frem til et samlet råderum på 157 boligkvadratmeter samt en kælder på 29 kvadratmeter, mens selve matriklen breder sig over 1.274 kvadratmeter.

Når I træder indenfor, er der ingen tvivl om, at der hersker en særlig stemning med sjove og hyggelige detaljer, men der er også rig mulighed for at sætte jeres eget præg på hjemmet. Planløsningen viser sig med en stueplan bestående af en entré, der glider over i et gangareal. Herfra ligger et disponibelt rum for enden, der er oplagt at anvende til at hænge overtøjet væk, mens I også herfra kan tilgå badeværelset med separat brus og toilet. Stort soveværelse, samt en skøn lys stue med brændeovn og karnap. Køkkenet er rummeligt og funktionelt med god plads til diverse køkkenremedier, mens I kan nyde måltidet i udestuen, hvor lyset virkelig bliver inviteret indenfor med glas på alle sider samt ovenlysvindue.

Førstesalen byder jer velkommen til en repos, der fungerer som en fordelingsgang. Herfra banes vejen til tre gode værelser, mens I ydermere kan se frem til endnu et badeværelse med separat brus og toilet.

Kælderen er rigtig praktisk for jer, der altid kan bruge lidt ekstra plads. I kan vælge at indrette kælderen til aktivitets- eller hobbyrum eller blot til opbevaring.

Udvendigt kan I godt begynde at glæde jer, da der er flere fordele ved grunden. Der er eksempelvis garage med bagvedliggende redskabsrum til opbevaring af diverse haveredskaber og -maskiner. Fra udestuen er der også udgang til den hævet træterrasse, og herfra kan I gå videre ned til den flisebelagte terrasse. Den store have viser sig med en grøn plæne med plads til fodboldkampe og havespil, mens Dannebrog vajer i vinden.

Vender I blikket mod omgivelserne, vil I bosætte jer tre kilometer nordøst for Randers C. Dermed kommer I nemt og hurtigt ind til byen, der har alt, hvad I skal bruge; butikker, indkøb, oplevelser og spisesteder. Der er gode busforbindelser langs Udbyhøjvej, og de aktive personer vil sætte pris på den korte afstand til Dronningborg-Hallen. Skole og daginstitutioner indenfor 1 km.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Udbyhøjvej 188, 8930 Randers NØ
Pris:
1.488.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
157
Grund:
1274
Værelser:
6
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1922
Ejerudgift pr. md.
2.434 kr.

Anders Bjorholm Rosborg

Salgs- og Vurderingsspecialist anders@brikk.dk +45 30143773

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter