fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

SOLGT! Feriecharme ved Vesterhavet – med ild i brændeovnen, varme i saunaen og solskin på terrassen samt 3 soveværelser. Dette hyggelige fritidshus på Tyttebærvej 18 ved Henne Strand er som taget ud af et maleri eller enhver forestilling om et klassisk sommerhus ved Vesterhavets kuperede klitlandskab. Med et charmerende stråtag, der matcher de bløde klitbakker med plantevækst, en dejlig stor terrasse og et stemningsfuldt indre, der indbyder til lange spabade efterfulgt af en tur i sauna, pandekagebagning ude i køkkenet eller brætspil omkring bordet, mens brændeovnen knitrer i baggrunden, må dette hus siges at have alle de nødvendige ingredienser, der skal til for at kickstarte ferien! Det flotte træhus med stråtag blender perfekt ind med sine naturskønne omgivelser, der helt klart er én af de bedste kvaliteter ved at holde ferie her. Der er rig mulighed for at koble 100 % fra og glemme hverdagen for en stund, mens I nyder en smuk gåtur gennem det kuperede terræn, der tager sig smukt ud året rundt. I kan følge ruten ned til Vesterhavet og mærke naturens kraften i form af den friske vind og de høje bølger; i de varme sommermåneder er her dog mildt og solrigt hele dagen lang. Når I har brugt nok tid på stranden, kan I udforske mere af nærområdet unikke natur – herunder Blåbjerg Plantage med det 64 meter høje udsigtsbjerg, Filsø, som er Danmarks 6. største sø i et område med masser af dyreliv, eller Henne Mølleå med udløb i Vesterhavet. De fleste af feriens timer kommer dog formentlig til at foregå i selve fritidshuset eller på den omkransende solskinsterrasse – og det skal I kun være glade for! For huset er simpelthen så hyggeligt, ligesom det er yderst velindrettet og giver god plads til såvel tosomhed, familieferier eller tidspunkter, hvor I ønsker at invitere venner eller familiemedlemmer op til et par dages hygge og afslapning. I en flot, lys og traditionel sommerhusstil med masser af synligt træværk og store vinduespartier, der lukker lyset ind, fremviser planløsningen en entré med adgang til et toilet, som også er indrettet med vaskemaskine og tørretumbler, et stort badeværelse med brusemiljø, hjørnebadekar og sauna, tre rummelige soveværelser med integreret skabsplads samt et vidunderligt, åbent køkken-alrum og stuemiljø udi ét med brændeovn og udgang til terrassen. Ferien begynder lige her ved Henne Strand!  
Tyttebærvej 18, 6854 Henne
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
108
Grund:
1827
Værelser:
4
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1991
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Bjørn Vest Hansen

Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver med tryghedsmærke bvh@brikk.dk +45 81815252

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus