fbpx
Plantegning Zoom

ARKITEKTONISK 80’ER-VILLA I ET PLAN MED SKØN HAVE

Del bolig

ARKITEKTONISK 80’ER-VILLA I ET PLAN MED SKØN HAVE

Hjertelig velkommen til Tyreløkke 9 i Havdrup – en lille landsby på Østsjælland beliggende mellem Roskilde og Køge. Havdrup hører til Solrød Kommune, hvorfor I om sommeren kan nyde godt af Solrød Strand, der ligger ud til Køge Bugt. Vi har i dag fået fornøjelsen af at præsenterer jer for en gedigen og klassisk etplansvilla fra 1980, som udstråler karakter samt datidens charme kombineret med nutidens moderne materialevalg.

Huset giver jer et samlet råderum over 134 velindrettede kvadratmeter og træder I indenfor i entréen, bliver I mødt af god rummelighed og højt til loftet – her er der indbygget skabsplads i bedste 80’er-stil samt hjemmets ene badeværelse med separat badeafsnit og charmerende fliser, der komplementerer gulvet i entréen og gangen. Den gode fordelingsgang baner vejen til hjemmets fire gode værelser, hvoraf soveværelset ligger for sig selv og har privat badeværelse med kombineret bad og brus.

I villaens modsatte ende venter et funktionelt bryggers med vaskefaciliteter og fyr, og indgang til køkkenet, der er opført i sarte trænuancer på skuffe- og skabselementer samt hvide, hårde hvidevarer. Det sidste rum er boligens hjerterum, opholdsstuen, med brændeovn og rummet prydes af et fantastisk lysindfald, der strømmer ind fra det store vindues- og dørparti, som inviterer videre ud på den sydvendte terrasse, hvor der i samme forbindelse ligger en overdækket terrasse. Den åbne terrasse omkranses af levende blomsterbed og sidst venter den fortryllende havegrund med spændende træer og en god plæne til diverse haveaktiviteter.

Dette hjem favner en bred målgruppe, da det både egner sig godt til seniorer, der ønsker at have alt i et plan eller børnefamilien, da planløsningen stræber efter at opfylde jeres behov. Til de aktive personer ligger Havdrup Idrætscenter få hundrede meter væk og I kan nyde de skønne, naturrige omgivelser ved Syvhøjestien, der ligger 600 meter væk. Havdrup Station findes 5 minutters kørsel væk, hvor der findes indkøbsmuligheder og nærområdet byder også på Børnehaven Skovhuset.
Tyreløkke 9, 4622 Havdrup
Pris:
3.395.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
134
Grund:
867
Værelser:
5
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1980
Ejerudgift pr. md.
3.128 kr.

Morten Holm Lønberg

Ledende Ejendomsmægler mhl@brikk.dk +45 27380304

Boliglån

Få tilbud fra bl.a. Jyske Bank på 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån og få svar fra banken indenfor 24 timer. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med bl.a. Jyske Bank, men også andre banker og pengeinstitutter.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter