fbpx

Åbent Hus med tilmelding.

09:00-16:00 søndag 23 juni
Tilmeld
Plantegning Zoom

Åbent Hus med tilmelding.

09:00-16:00 søndag 23 juni

STORT, ATTRAKTIVT SOMMERHUS MED UDSIGT OVER EBELTOFT VIG

Del bolig

Dette fritidshus fra 1971 kan skrive stort og indbydende på dets CV, for her får I 164 lyse kvadratmeter fordelt på to veldisponerede plan samt en uforstyrret udsigt over Ebeltoft Vig. Ydermere er der en dejlig terrasse og altan samt en fredelig beliggenhed på en blind vej, så I samlet får en fantastisk destination for jeres ferier og forlængede weekender.

Her er plads til hele familien - og flere til - for indenfor får I masser af plads, der strækker sig over stue- og førsteetage. I stueplan er der en fornuftig fordeling mellem det private og samværet, for i den ene ende samler huset tre gode værelser, et brusebadeværelse samt et badeværelse med separat bruseniche, spabad og sauna; med andre ord får I jeres helt egen hjemmespa. I den modsatte ende af huset har I det store opholdsrum, der samler køkken-alrum og stue i ét. Køkkenet kommer med alle de nødvendige hvidevarer, mens stuen lægger op til, at I samles rundt om langbordet til et lækkert måltid eller slapper af i sofaen foran panoramavinduerne. I kan også tænde op i brændeovnen for at forstærke den varme og hyggelige atmosfære. Fra køkkenet er der adgang til endnu et værelse, og bevæger I jer op ad trappen, kommer I til førstesalen, der råder over et værelse og en rummelig repos, hvor I kan indrette endnu en stue.

Førstesalen har udgang til en sydvestvendt altan, og herfra kan I nyde den enestående udsigt over hustage helt ned til vandet. På matriklen, der er 1.256 kvadratmeter stor, er der også en flisebelagt terrasse, som byder på sol det meste af dagen samt et godt græstykke, der indbyder til boldspil og afslapning på et tæppe. Desuden er der til ejendommen en bred indkørsel og et skur med opbevaringsplads.

Tunvej 13 placerer sig i et attraktivt sommerhusområde for enden af en blind vej. I jeres nærområde kan I følge hyggelige stier til vidstrakte, grønne arealer og skov, mens I på varme sommerdage kan søge tilflugt i bølgen blå ved stranden knap to kilometer væk. Og når det kommer til indkøb, har I flere supermarkeder inden for 3,5 kilometer fra adressen. Sidst, men ikke mindst, er der kun ti minutters kørsel ind til Ebeltofts historiske bygninger og sprudlende gågade.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
 
 
 
 
 
Tunvej 13, 8400 Ebeltoft
Pris:
4.598.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
164
Grund:
1256
Værelser:
7
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1971/2010
Ejerudgift pr. md.
3.201 kr.

Jonas Duus Nicolajsen

Salgsspecialist jonas@brikk.dk +45 30142076

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus