fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT! VELINDRETTET RÆKKEHUS PÅ LUKKET VÆNGE

Del bolig

Jeres næste boligkapitel venter på Tranebakken 93, hvor I kan overtage et velindrettet rækkehus, der ligger i de trygge rammer af et lukket vænge tæt på grønne områder. I flytter tilværelsen til Ishøj, hvor I bor med kort vej til alle de daglige gøremål; der er 550 meter til nærmeste daginstitution og kun en smule længere til skole, og derudover har I 1,3 km. til S-toget ved Ishøj Station, så det er en oplagt base for alle jer, der drømmer om hus og have med nem adgang til jobbet i København. Side om side med stationen finder I desuden Ishøj Bycenter, som står til rådighed med både indkøbsmuligheder og et fint udvalg af specialbutikker.

Hjemme i nr. 93 bydes I velkommen af et gulstenshus opført i 1970, og bebyggelsen ligger ud mod et stort, åbent fællesareal, der skaber dejligt med luft omkring jer. Bilen kan parkeres i carporten, og herfra åbner en låge op til et lukket gårdhavemiljø, som oplagt kan indrettes med en hyggelig morgenterrasse.

Turen går indenfor til en bolig fordelt over to etager, der tilsammen råder over 123 kvadratmeter, som giver fin plads til såvel parret som børnefamilien. Det kan være et perfekt boligkapitel for de unge førstegangskøbere, der her får mulighed for at sætte deres eget præg på hus og have.

Førstesalen er dedikeret til en separat afdeling med husets tre værelser, der har selskab af et badeværelse. Derudover leder en trappe jer op til en uudnyttet tagetage med potentiale; I kan sætte etagen i stand og således skabe nogle dejlige bonuskvadratmeter. Tager I derimod trappen nedenunder, finder I et stueplan med både entré, gæstetoilet og bryggers samt hjemmets naturlige opholdsrum, nemlig stuen og spisekøkkenet. De to rum støder op til hinanden, så drømmer I om en moderne planløsning med ét stort leverum, kan der åbnes endnu mere op.

Til slut rundes turen af udendørs, når I fra stuen træder videre ud i baghaven. Her får I et sydvendt uderum i en overskuelig størrelse, og der venter mange gode soltimer på terrassen, når sommeren kommer.

Velkommen hjem!

Tranebakken 93, 2635 Ishøj
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
123
Grund:
215
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1970
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Victor Sommer

Salgsspecialist victor@brikk.dk +45 30142715

Boliglån

Få tilbud fra bl.a. Jyske Bank på 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån og få svar fra banken indenfor 24 timer. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med bl.a. Jyske Bank, men også andre banker og pengeinstitutter.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter