fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! LYS OG VELHOLDT 3V’ER I HJERTET AF VIBY SJ.

Del bolig

Det tager ikke mere end seks minutter for toget at tage jer fra Roskilde til Viby Sjælland, hvor jeres næste boligkapitel venter. Fra stationen tager det endnu kortere tid at finde vej til jeres nye adresse, for I flytter ind i hjertet af den hyggelige stationsby, og der er kun 350 meter mellem toget og jeres gadedør. Således er I godt forbundet med byliv og job i eksempelvis Roskilde, og i det daglige har I nem adgang til alt, hvad Viby Sjælland har at byde på; I bliver naboer til byens specialbutikker, biblioteket, apoteket, lægehuset og de gode indkøbsmuligheder, der ligger i en radius af 250 meter fra adressen.

Den centrale beliggenhed tilsættes en skøn treværelses lejlighed, der ligger dejligt ugeneret på 2. og øverste etage i en klassisk 60’er-ejendom. Her bor I helt uden overboer, og I vil opleve, hvordan dagslyset nemt finder vej ind i hjemmet. Ejendommen indrammes desuden af både fine parkeringsmuligheder og et grønt fællesareal, ligesom I er fælles om en vaskekælder i foreningen.

Oppe på 2. sal træder I indenfor til en lys og indbydende boligoplevelse, for lejlighedens 70 kvadratmeter bærer tydeligt præg af løbende vedligeholdelse, så hjemmet er i pæn stand. Turen starter i en rummelig entré, der står for det gode førstehåndsindtryk, og herfra folder boligen sig ud med en veldisponeret planløsning, der bl.a. giver jer to værelser og et nydeligt flisebadeværelse med brus.

Lejligheden bindes sammen af det åbne opholdsrum, hvor køkken og stue forenes og således fungerer som et naturligt samlingspunkt i hjemmet. Køkkenet byder på alt fra en opvaskemaskine til udsigt over stuen, så her kan I stå med middagsforberedelserne, mens I underholder gæsterne omkring spisebordet, og når maden sættes på bordet, klarer opvaskemaskinen resten af arbejdet.

Den dejlige 3V’er henvender sig til såvel singlen som parret og den lille familie. Velkommen hjem!
Tofthøjvej 18, 2. th., 4130 Viby Sjælland
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
70
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1968
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Morten Holm Lønberg

Ledende Ejendomsmægler mhl@brikk.dk +45 27380304

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter