fbpx
Toftebæksvej 45C, 2800 Kongens Lyngby
6.850.000 kr
TYPE
Rækkehus
Boligareal
143
Grund
250
Værelser/rum
5
energimærke
B
bygget/ombygget
2007
Toftebæksvej 45C, 2800 Kongens Lyngby
DEL:

GÅRDHAVEHUS MED 60M2 TERRASSE VED BONDEBYEN

Optimalt udnyttet hus på 143 m2 og 44 m2 kælder. Der er 4 soveværelser og 2 badeværelser. Huset er roligt beliggende godt tilbagetrukket fra vejen. Det er omgivet af skønne gamle huse og Bondebyens hyggelige miljø og atmosfære og kun få min. gang til Lyngby Hovedgades pulserende liv. Huset er opført i 1952 men total gennemrenoveret og ombygget i 2007. Det er indrettet med entré med garderobeplads og travertinfliser, stor lys stue med brændeovn og åbent Multiform køkken med corianbordplade, Atag gaskomfur, Volablandingsbatteri mv. Fra stuen/køkken er der 3 dobbeltdøre og 1 singledør med udgang til terrasse. Endvidere er der børneværelse, lille badeværelse og forældresoveværelse med eget bad. I begge badeværelser er der travertinfliser med gulvvarme, Vola blandingsbatterier og Duravit Philippe Starck sanitet. I stue og værelser, er der flotte gennemgående egeplankegulve. På 1. salen er der fint alrum med skrivebord og hyggehjørne samt 2 hyggelige børneværelser med indbyggede skabe. I kælderen er der trapperum med skabe og vinreol samt vaskerum med Miele vaskemaskine og tørretumbler og stort gæsteværelse med skabsvæg. Omkring huset er der 60 m2 stor forhøjet træterrasse mod syd og vest - så her er både loungeområde samt hyggelig spisekrog med markise og varmelampe. Endvidere er der lille forhave og et praktisk udhus. Der er få min. gang til Lyngby Hovedgade med gode restauranter og caféer samt de mange indkøbsmuligheder med bl.a. Lyngby Storcenter og Magasin. Endvidere er der nem adgang til de naturskønne omgivelser omkring Mølleåen.


Sagsnr. 192SK-001014
Kontantpris 6.850.000 kr.
Udbetaling 345.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 4.495 kr.
Brutto pr.md. ekskl.
ejerudgifter
28.985 kr.
Netto pr. md. ekskl.
ejerudgifter
24.569 kr.
Soveværelser 4
Badeværelser 2
Sebastian Kirchhoff

sk@brikk.dk 42417686

OM OS

Vi vender boligbranchen på hovedet

Brikk er en ny type ejendomsmægler som kombinerer tre væsentlige som ikke er set i Danmark før nu: Personlig og lokal kontakt, teknologi og gennemsigtighed og en langt mere fair pris for at sælge. Hos Brikk får du både den personlige relation med din lokale ejendomsmægler der står for alle fremvisninger og dokumenter men samtidig har vi bygget en teknologi der gør det nemmere, smartere og mere brugervenligt for vores sælgere og købere. Og du kan sælge fra kr 9,995. Vi dækker hele Danmark enten med fremvisninger fra vores lokale ejendomsmæglere eller hvor du selv åbner døren for køber, hvor vi stadig er med dig i salgsforløbet fra A til Z.

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9198

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!