fbpx
Plantegning Zoom

GOD PLANLØSNING OG STOR DEJLIG TERRASSER - MULIGHED FOR TILKØB AF P-PLADS!

Del bolig

På Teglholmsgade 8B har vi nu æren af at udbyde denne særligt lyse og indbydende lejlighed, der med sin gode disponering af 73 kvadratmeter henvender sig til både par og singler i alle aldre. Tilmed mulighed for at købe deres p-plads. 

Hjemmet råder over en gennemtænkt planløsning, som fordeler sig på en entré, et badeværelse et værelse, et disponibelt rum og en stue, som ligger i åben forbindelse med køkkenet. Her får I en bolig, som er udført i kvalitetsmaterialer yderst til inderst, hvilket blandt andet kommer til udtryk gennem de blanke plankegulve samt ved køkkenet og badeværelset, som begge fremstår I minimalistisk stand med hvide overflader. Hertil kommer et fantastisk lysindfald, som er gennemgående for hjemmet takket være de store indgangspartier på både værelset og i stuen. Fra sidstnævnte rum, er der desuden adgang til en skøn, vestvendt terrasse, der særligt om sommeren vil danne ramme om alskens hyggelige stunder i aftensolens skær.

Det skal herudover nævnes, at der med denne bolig er sørget for godt med opbevaringsplads, så jeres hverdag bliver nem og bekvem. Her er der særligt tale om depotrummet ved køkkenet, hvor I har mulighed for at opbevare diverse konserves og elektroniske apparater. I kan Herefter rette jeres opmærksomhed mod værelset, som også indeholder et rummeligt walk-in-closet.

Jeres kommende bolig er beliggende i en nyere ejendom fra 2006 med en lys facade, som er prydet med store vinduer og altaner, hvortil enkelte lejligheder I stueetagen har adgang til en privat terrasse. Som de fremtidige beboere kan I nyde godt af et fælles, grønt udeareal samt muligheden for både bil- og cykelparkering.

Med denne lejlighed befinder I jer i det lige i smørhullet af by- og naturliv. Teglholmen er et gammelt industriområde, som senere er bygget om til den moderne beboelse, vi ser i dag. Her er der virkelig kræset for æstetik og velvære i form af de forskellige badezoner, som tillader jer at hoppe direkte i vandet. Det er desuden omringet af flere grønne områder i form af Vestre Kirkegård og Valbyparken.
Teglholmsgade 8B, ST. th., 2450 København SV
Pris:
3.895.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
73
Værelser:
2
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
2006
Ejerudgift pr. md.
2.892 kr.

Christian Skovlund

Salgsspecialist christian@brikk.dk +45 30140498

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter