fbpx
Plantegning Zoom

MODERNE 4VÉR I DET CENTRALE GLOSTRUP

Del bolig

MODERNE 4V’ER I DET CENTRALE GLOSTRUP

I finder næppe en mere central adresse i Glostrup end jeres kommende adresse på Sydvestvej 25. I befinder jer kun 250 meter fra Glostrup Station, hvor S-toget adskillige gange i timen tager jer direkte mod jobbet i eksempelvis det indre København, så med denne adresse bliver det nemt at være pendler. Samtidig bor I midt i Glostrups bymidte, hvor I har kort gåafstand til såvel skole som daginstitutioner, biblioteket, gode indkøbsmuligheder, take-away og byens mange specialbutikker. Her mangler I intet.

Den attraktive adresse tilsættes en fireværelses lejlighed, der placerer sig i en moderne ejendom med byggeåret, 2017. Foran bygningen er der p-pladser, ligesom der er etableret en kælder hvor der forfindes privat parkeringsplads til jeres kommende lejlighed..

Det bliver en fornøjelse at træde indenfor i lejligheden, for indretningen domineres af rene linjer og tidssvarende design. Den indflytningsklare lejlighed er tildelt 108 kvadratmeter, der fordeler sig på en velkomponeret planløsning med bl.a. en entré, tre regulære værelser og hele to flotte badeværelser. Det ene badeværelse ligger i direkte forbindelse til det største værelse, så er I en børnefamilie, får I her et oplagt forældresoveværelse. Som endnu et plus er der også indtænkt god opbevaringsplads i hjemmet, for alle tre værelser er udstyret med garderobeskabe, og gangarealet byder ligeledes på indbygget skabsplads.

Det er lyse materialevalg, der løber som en rød tråd gennem boligen, og det gælder også i det skønne opholdsrum, hvor køkkenet præsenterer sig med hvide, grebsfrie elementer, der skaber et strømlinet udtryk. Køkkenet ligger ud i ét med stuen, så I får et ægte leverum med fokus på samværet. Når sommeren kommer, udvides rummet også med en stor altan, der kan indrettes med lækre møbler, grill og farverige blomsterkrukker. Således er scenen sat for de varme dage, hvor I nyder udelivet på altanen.

Tilbage er der kun at sige: Velkommen hjem!


Sydvestvej 25, ST. th., 2600 Glostrup
Pris:
3.645.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Lejelejlighed
Boligareal:
108
Grund:
0
Værelser:
4
Energimærke:
A2015
Bygget/ombygget:
2017
Ejerudgift pr. md.
4.168 kr.

Victor Sommer

Salgsspecialist victor@brikk.dk +45 30142715

Boliglån

Få tilbud fra bl.a. Jyske Bank på 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån og få svar fra banken indenfor 24 timer. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med bl.a. Jyske Bank, men også andre banker og pengeinstitutter.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter