fbpx
Plantegning Zoom

VELDISPONERET FAMILIEVENLIG VILLA MED DEJLIG HAVE OG STOR TERRASSE

Del bolig

Vi byder nu indenfor i en villa, der med funktionelle rum og en god planløsning skaber et oplagt familiehjem med en beliggenhed tæt på alt det, I får brug for i det daglige.

Tag en tur syd for København, for I har nu muligheden for at bosætte jer nær Vallensbæk Strand med en adresse på en rolig villavej uden for meget gennemkørsel, hvor I stadig er tæt på byens puls. Her er I nemlig tæt på masser af gode offentlige transportmuligheder, ligesom I er placeret kun to kilometer fra Vallensbæk Station, der giver nem og hurtig adgang til Indre By med blot tyve minutter i S-toget. Nærmere adressen finder I også gode faciliteter for den daglige gang med indkøb, skole, dagtilbud og et væld af idræts- og fritidsmuligheder indenfor få minutters kørsel, ligesom det rekreative område omkring Ishøj Strand, ARKEN og Vallensbæk Havn inviterer til diverse aktiviteter.

Villaen præsenterer sig utroligt pænt med en grøn beplantning, hæk og hegn, der også sikrer privatlivet. Det gælder særligt i haven, hvor der er god plads til både trampolin og gyngestativ, så børnene kan lege, mens de voksne slapper af på den velanlagte terrasse. Terrassen har dertil et overdækket område, så I kan sidde både i skygge og i sol, og omkring huset finder I flere praktiske foranstaltninger som en stor carport med integreret skur, et udhus med god opbevaringsplads samt et anneks med en lille terrasse og endnu indbygget skur.

Inden døre fortsætter det gode humør, for her venter jer et hjem, som de fleste familier vil kunne finde sig til godt til rette med. Fra den rummelige entré er der på venstre hånd adgang til hjemmets første badeværelse, ligesom det er her, I finder værelsesafdelingen, der råder over fire regulære værelser omkring endnu et godt badeværelse, dette med badekar. I vil klart fornemme, at fællesrummet er prioriteret højt med oplagt mulighed for at samles. Den store, lyse stue smelter via en stor åbning sammen med det veludstyrerede køkken, som byder på alt i hårde hvidevarer og en moderne køkken-ø, så madlavningen kan foregå under de bedst mulige forhold. Slutteligt er der også etableret et praktisk bryggers med vaskefaciliteter og gode muligheder for ekstra opbevaring, så her kommer I næppe til at mangle noget.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.

Svenstrupvej 50, 2665 Vallensbæk Strand
Pris:
4.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
161
Grund:
921
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1972
Ejerudgift pr. md.
3.904 kr.

Mathias Elbo Bendtsen

Ejendomsmægler MDE mb@brikk.dk +45 53709904

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter