fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Centralt beliggende andelslejlighed i veldrevet forening

Del bolig

Her skal du se på en andelslejlighed, der byder på en optimal planløsning med indretningsvenlige rum. Lejligheden er en del af i alt 36 andelsboliger i den attraktive og centralt beliggende andelsboligforening "Svanen".

På denne adresse er du en helt kort gåtur fra Horsens spændende bymidte. Hyggelig gågadestemning fletter dig hurtigt ind på bl.a. Søndergade og alle dens brostensbelagte sidegader, der giver dig adgang til en bred vifte af spisesteder, butikker og kulturliv. Er du pendler, tilgodeses du desuden med bare fem minutter på gåben til stationen – og videre herfra ligger Bygholm Park og Sø for det grønne indspark til pausen eller løbeturen.

Ejendommen præsenterer sig nydeligt i sine røde mursten. Den er opført i 2003, og rummer således både elevator og en stor parkeringskælder. Boligen tilgås via en svalegang, og hertil har du udsigt over et fint terrassemiljø. Trods en travl adresse, er her roligt i gårdmiljøet, da denne vender væk fra byens summen. 

Med lige over 100 kvadratmeter lover boligen dig indretningsvenlige rum hele vejen rundt. Det begynder praktisk med en entré, der, ud over at du kan stille paraplyen fra dig, giver dig adgang til et bryggers. Videre venter boligens opholdsrum på dig, hvor køkkenet føres direkte videre til en stue for en behagelig rumfornemmelse. Herudover rummer lejligheden to store værelser med faste skabe, samt et badeværelse med bruseniche og plads til vaskemaskinen.

Alt i alt får du her en regulær andelsbolig i en sund andelsboligforening, der tilmed er beliggende helt centralt i Horsens. 

Vi glæder os til at møde dig til en fremvisning.


Svanes Torv 1, 2. 9., 8700 Horsens
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
102
Grund:
0
Værelser:
3
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
2003
Købspris
0 kr.
Boligydelse pr. md.
0 kr.

Sofie Sommer Kobberø

Ejendomsmægler, MDE Sofie@brikk.dk +45 61106337

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter