fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! LANDLIG IDYL KUN 15 MIN. FRA KALUNDBORG. MULIGHED FOR FLEXBOLIG

Del bolig

Det tager kun et kvarter på hovedvejen fra Kalundborg til Svallerup Søvej 2, hvor jeres næste boligkapitel venter - og hvilket ét! På den korte tid er bylivet i Kalundborg skiftet ud med skøn natur og landlig idyl, for I overtager en stråtækt ejendom i første parket til de åbne marker. I befinder jer i udkanten af den lille by, Svallerup, som ligger tæt på vandet, og hjemme fra matriklen har I kig mod kysten, hvor bølgerne slår ind. I det daglige har I desuden få minutter i bil til skoler og indkøb i såvel Ubby som Rørby.

Hjemme på adressen er plads et nøgleord, for I overtager en 3.611 m2 stor matrikel, der folder sig ud med grønne plæner samt lækre terrasser anlagt i 2020, og dertil kommer en firelænget gård, der indendøre byder på hele 447 m2. Charmen er i top, for gårdens rødmalede facade prydes af sort bindingsværk, og et stråtag sætter prikken over i’et. Det er desuden tydeligt, at der er lagt kræfter i den løbende vedligeholdelse af gården fra år 1900. Ejendommen blev hulmursisoleret i 2018, mens der i perioden 2017-2019 blev udskiftet flere døre og vinduer. De resterende vinduer har fået indsat termoruder.

Ejendommen rummer et væld af muligheder! Her er potentiale for flexbolig, og fremtidige feriedage kunne forsødes med den store pool, der placerer sig midt mellem de fire længer, men I kan ligeledes udleve drømmen om at bo flere generationer side om side, for indendøre er de mange kvadratmeter inddelt i to separate boligenheder. Den ene afdeling er totalrenoveret i 2019, så her forenes den originale charme med moderne opdateringer. I får bl.a. to værelser og et stort, åbent opholdsmiljø, hvor køkken og stue smelter sammen til et ægte leverum. Køkkenet er indrettet med pæne Aubo-elementer, og samme tema fortsætter både på badeværelset og i bryggerset.

Den anden afdeling, er oplagt til en teenageafdeling eller til liberalt erhverv, bærer ligeledes præg af løbende vedligeholdelse, mens de blottede bjælker tilfører rummene sjæl og charme. I får en separat ende af huset, hvor I finder to værelser og et badeværelse, hvilket kan give jer en oplagt teenageafdeling. Det suppleres af bl.a. et bryggers, et toilet, endnu et soveværelse, et luksuriøst badeværelse med wellness-fornemmelser og en førstesal med hele fire værelser. Alt det bindes sammen af de dejlige opholdsrum: køkkenet og stuen. I får en charmerende stue, hvor pejseindsatsen bidrager til den varme atmosfære i hjemmet. Som om alt det ikke var nok, rummer ejendommen også et flot multirum.

Velkommen!


Svallerup Søvej 2, 4400 Kalundborg
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
447
Grund:
3611
Værelser:
11
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1900
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Finn Jensen

Ledende Salgs- og Vurdingsspecialist fj@brikk.dk +45 28692223

Boliglån

Få tilbud fra bl.a. Jyske Bank på 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån og få svar fra banken indenfor 24 timer. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med bl.a. Jyske Bank, men også andre banker og pengeinstitutter.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter