fbpx
Plantegning Zoom

DEJLIG VILLA MED ANNEKS OG HYGGELIG GÅRDHAVE

Del bolig

Vi byder nu velkommen til en skøn ejendom med en fredelig beliggenhed i Sundby tæt på den lokale friskole. Boligen fremtræder i god stand, og der hører både en stor garage samt et anneks med to værelser med til ejendommen.

I stueetagen kan I glæde jer til et stort køkken-alrum, der vil danne udgangspunktet for familiens samvær; her vil I forberede dagens måltider i et moderne køkken med hvide fronter, og der er installeret alt i hårde hvidevarer, så arbejdsgangen bliver så komfortabel som muligt. Fra entreen kan I tilgå et værelse med skabsplads og et pænt badeværelse med bruseniche og vaskemaskine, mens I fra reposen på første sal har adgang til et værelse med altan. Dertil finder I yderligere to værelser i det førnævnte anneks, hvor familiens større børn eller teenagere måske vil holde til.

I den hyggelige gårdhave kan I samle familie og venner til samvær i sommermånederne, og der indrettes nemt et behageligt udemiljø med havemøbler, grill og blomsterkrukker. Ejendommen er oprindeligt fra 1907, og den præsenterer sig flot fra vejen, hvor den giver et godt førstehåndsindtryk. Der er plads til bilen i garagen, ligesom I også kan parkere i den flisebelagte indkørsel. Desuden finder I en dejlig have med græsplæne og bede, hvor børnene kan lege og spille bold.

Med denne beliggenhed bliver I en del af Sundby, hvor I vil bo tæt på friskolen og børnehuset. Det nærmeste supermarked ligger i Øster Jølby, som blot er syv minutters kørsel væk, I Vilsund bliver det m.v. næste år opført en rema 1000,  og der er masser af smuk natur i nærområdet med mulighed for blandt andet at besøge Sundby Mors Havn eller Hanklit. På denne adresse er der kort afstand til hovedvejen, der både kan tage jer over Vildsundbroen til Thy eller den modsatte vej mod Nykøbing Mors, som er et kvarters kørsel væk – I vil derfor være godt forbundet til en større by med butikker og spisesteder. 

Kontakt os gerne for en fremvisning – vi glæder os til at se jer!


Sundbyvej 35, 7950 Erslev
Pris:
400.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
94
Grund:
778
Værelser:
3
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1907
Ejerudgift pr. md.
988 kr.

Thomas Brogaard Pedersen

Ledende Salgs- og Vurderingsekspert thomas@brikk.dk +45 30140397

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter