fbpx
Sumatravej 65, 2300 København S
1.995.000 kr
TYPE
Ejerlejlighed
Boligareal
59
Grund
0
Værelser/rum
2
energimærke
D
bygget/ombygget
1962
Sumatravej 65, 2300 København S
DEL:

INDRETNINGSVENLIG 2 VÆRELSES MED ALTAN

Vi udbyder nu denne rummelige lejlighed i hyggelige omgivelser, der både byder på ro og en kort afstand til naturskønne Amager Strandpark. Her får I en delevenlig og charmerende bolig med masser af muligheder - som både kan henvende sig til kærestepar, den lille børnefamilie eller singler.

I går op ad trappen til første sal: hoveddøren går op, og den lyse entré er det første, der møder jer indendørs. Entréen fører jer ind gennem boligen, og giver jer adgang til de 59 m2, som lejligheden byder på. Hjemmets mange muligheder mærkes tydeligt, som I går fra rum til rum. Soveværelset og opholdsstuen er begge store og lyse, hvilket giver masser af indretnings muligheder. Den afskærmede altan, som I kan få adgang til fra stuen, er et afslappende fristed, som I kan nyde godt af det meste af året. Køkkenet er rummeligt og trænger til istandsættelse. Badeværelset er stort med brucheniche og trænger ligeledes til en opdatering.

Etageejendommen fra 1962 byder på et hyggeligt og roligt gårdmiljø, der blandt andet har en legeplads og gode parkeringsmuligheder. Denne dejlige beliggenhed giver let og hurtig adgang til det meste. Kastrupfort og Amager Strandpark kan nås på en kort cykeltur. Der er både børneinstitutioner og skoler i nærområdet - og det nærmeste supermarked er blot 700 meter fra adressen. Og hvis I skal længere ind mod byen, så er Femøren Metrostation kun 400 meter væk.

Bestil en fremvisning med det samme
Sagsnr. 192SK-001362
Kontantpris 1.995.000 kr.
Udbetaling 100.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 2.471 kr.
Brutto pr.md. ekskl.
ejerudgifter
8.452 kr.
Netto pr. md. ekskl.
ejerudgifter
7.144 kr.
Soveværelser 1
Badeværelser 1
Sebastian Kirchhoff
Sebastian Kirchhoff

[email protected] 42417686

Jyskebank

OM OS

Vi vender boligbranchen på hovedet

Brikk er en ny type ejendomsmægler som kombinerer tre væsentlige som ikke er set i Danmark før nu: Personlig og lokal kontakt, teknologi og gennemsigtighed og en langt mere fair pris for at sælge. Hos Brikk får du både den personlige relation med din lokale ejendomsmægler der står for alle fremvisninger og dokumenter men samtidig har vi bygget en teknologi der gør det nemmere, smartere og mere brugervenligt for vores sælgere og købere. Og du kan sælge fra 12.500 kr. Vi dækker hele Danmark enten med fremvisninger fra vores lokale ejendomsmæglere eller hvor du selv åbner døren for køber, hvor vi stadig er med dig i salgsforløbet fra A til Z.

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!