fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

CHARMERENDE OG INDBYDENDE VILLA MED VARMEPUMPE PÅ STRANDVEJEN

Del bolig

Det bliver ikke mere luksuriøst end Strandvejen, og denne skønne villa er heller ingen undtagelse. Denne bolig rummer 149 eksklusive kvadratmeter fordelt på to plan, som henvender sig perfekt til parret samt den mindre børnefamilie.

Lad os starte med boligens ydre, som står yderst flot frem i de omkringliggende omgivelser. Her ser i et rødt tegltag og en gul facade, som prydes af sprossede vindues- og indgangspartier, der allerede fra første øjekast giver en fornemmelse af, hvor meget lys, der bliver lukket med indenfor. I får ligeledes glæden af et hyggeligt udeareal med både garage og et skur, samt en østvendt terrasse, der giver et fantastisk kig over det vand, der så godt kendetegner Strandvejen. Det bliver ikke lækrere end det.

Husets flotte ydre detaljer afspejles i den grad også i dets indre, som rummer mange fine kvaliteter. Her træder I direkte ind i en rummelig entré med plads til at stille skoene og hænge jakkerne i det indbyggede skab, før I bevæger jer videre ind i stueplanets resterende rum, som tæller et værelse, et køkken, et badeværelse, en stue samt en udestue. Særligt sidstnævnte rum gør sig særligt bemærket, da I her får samme udsøgte udsigt som fra terrassen, hvilket giver jer en fornemmelse af at sidde udenfor selv i de køligste vintermåneder. Fra gangen har I adgang til hjemmets første sal, som består af en lang repos med indbygget skab, et rummeligt badeværelse med badekar samt to værelser, hvoraf den ene har adgang til en skøn altan, hvor den flotte udsigt endnu engang kommer til sin ret. Herudover tæller de mange flotte detaljer de brede plankegulve, der løber som en rød tråd gennem hjemmet samt den meget åbne disponering, der tillader det gode lysindfald fra de mange vinduer at strømme gennem boligen.

Med en adresse på Strandvejen kommer I ikke til at mangle noget i hverdagen. Her har I både fri udsyn og adgang til vandet, hvorfra I kan bade året rundt; hertil kommer det naturskønne Egebæksvang, hvor I kan få søndagen til at gå med en lang gåtur i de rekreative omgivelser. I skal ligeledes ikke bevæge jer langt til hverken indkøb, institution, skole eller togstation, som alle kan findes i Snekkersten. Hvad mere kan man ønske sig?

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.

Strandvejen 73B, 3070 Snekkersten
Pris:
9.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
149
Grund:
216
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1907
Ejerudgift pr. md.
6.788 kr.
Josephine Varsted ejendomsmægler

Josephine Varsted

Salgs- og Vurderingsspecialist jv@brikk.dk +45 30142715

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter