fbpx
Strandkrogen 10, 4583 Sjællands Odde
1.145.000 kr
TYPE
Sommerhus
Boligareal
72
Grund
1292
Værelser/rum
4
energimærke
bygget/ombygget
1973
Strandkrogen 10, 4583 Sjællands Odde
DEL:

Dejligt fritidshus på naturskønne Odden - tæt på vandet!

Drømmer I om et fristed, hvor I kan skifte hverdagslivet ud med ren afslapning, skøn natur og familiehygge? Så vil Strandkrogen 10 blive enden på jeres søgen efter det perfekte fritidshus, for her går turen til Odden, hvor naturen er omdrejningspunktet, og hvor roen straks vil sænke sig over hele familien. Det tager kun lidt over en time at komme hertil fra København og under to fra Aarhus, så der er rig mulighed for at skifte storbylivet ud med ægte ferieidyl, og der er lagt op til både weekend-getaways og lange sommerferier i det danske.

På Odden er der vand til alle sider, og jeres hus ligger med få hundrede meter til stranden, så I kan starte dagen med en forfriskende dukkert, og I kan også gå lange ture langs kysten i al slags vejr. På varme sommerdage kan I tage turen ind til Havnebyen, hvor det stemningsfulde havnemiljø frister med små spisesteder.

Der er et væld af skønne udflugtsmål i området, og der venter jer mindst lige så mange gode oplevelser hjemme ved fritidshuset. Sommerhusstemningen er helt i top, for I overtager et hus fra 1973, og det står på klassisk manér med en træbeklædt facade og hvide vinduesrammer. Den naturskønne grund er på intet mindre end 1.292 kvadratmeter med bla. bålsted,  så I bor dejligt ugeneret med luft omkring jer, og der er rigelig plads til udelivet i den solrige have. Hele grunden er indhegnet.

De indbydende rammer fortsætter indenfor, hvor der venter jer 72 m2, som er udnyttet til fulde. Tilbygningen fra 2010 udgør indgang, entré, disponibel rum til opbevaring og stort badeværelse med gulvvarme, fliser, badekar, brus og vaskemaskine samt loft til kip. I 2010 er der også lavet nyt tag og efterisoleret. Derudover får I hele tre værelser, så der er plads til hele familien, og det ene værelse kan indrettes med en køjeseng. Boligens primær varmekilde er en nyere varmepumpe, og den sekundær varmekilde er brændeovn.


Ferier handler om hygge og samvær, og der er lagt op til begge dele i det skønne opholdsrum med køkken og stue ud i ét. I kan forestille jer, hvordan duften af pandekager spreder sig i hele rummet, mens I slår jer ned med en god bog i sofaen, og ilden knitrer i brændeovnen. I vil også nyde, hvordan de mange brede vinduer skaber en flydende overgang mellem inde og ude, så I sidder med udsigt til de grønne omgivelser, og når solen skinner, kan I straks indtage den solrige træterrasse med en lækker sommermiddag.

Kort fortalt, et herligt fritidshus, der står klar til at danne rammen om jeres fremtidige ferieminder!Sagsnr. 192FJ-001356
Kontantpris 1.145.000 kr.
Udbetaling 60.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 1.186 kr.
Brutto pr.md. ekskl.
ejerudgifter
4.505 kr.
Netto pr. md. ekskl.
ejerudgifter
3.832 kr.
Soveværelser 3
Badeværelser 1
Jyskebank

OM OS

Vi vender boligbranchen på hovedet

Brikk er en ny type ejendomsmægler som kombinerer tre væsentlige som ikke er set i Danmark før nu: Personlig og lokal kontakt, teknologi og gennemsigtighed og en langt mere fair pris for at sælge. Hos Brikk får du både den personlige relation med din lokale ejendomsmægler der står for alle fremvisninger og dokumenter men samtidig har vi bygget en teknologi der gør det nemmere, smartere og mere brugervenligt for vores sælgere og købere. Og du kan sælge fra 12.500 kr. Vi dækker hele Danmark enten med fremvisninger fra vores lokale ejendomsmæglere eller hvor du selv åbner døren for køber, hvor vi stadig er med dig i salgsforløbet fra A til Z.

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!