fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT! FREDELIGT LANDSTED MED MULIGHED FOR DYREHOLD – STOR GRUND

Del bolig

Leder I efter en ejendom med god plads eller mulighed for at realisere drømmen om at holde dyr, vil denne villa med tilhørende stald måske være noget for jer! Her får I hele 8000 m2 grund at boltre jer på, og med en kærlig opdatering af ejendommen er der mulighed for at både mennesker og dyr kan finde sig til rette.

Planløsningen er moderne og funktionel med en stue, der ligger i åben forbindelse med køkkenet. Et dejligt lys falder ind i rummet fra sydvest, så I kan komme hjem til en hyggelig stue, når arbejdsdagen er omme, og I indretter nemt en spiseafdeling i forlængelse heraf, hvor familien kan samles om dagens måltider. Køkkenet er holdt i en moderne stil med hvide fronter, og der vil være masser af plads til at bage og kokkerere – her finder I også en udgang til haven. Husets soveafdeling indeholder tre gode værelser og et badeværelse med bruseniche. Dertil består stueetagen af en entre og et bryggers, mens I på første sal har to disponible rum og et værelse til rådighed.

Fra bryggerset kan I træde direkte ud i stalden, som bl.a. vil være velegnet til heste. På ejendommens åbne enge kan dyrene græsse, og derudover er der selvfølgelig også anlagt en have, hvor I kan opholde jer, når årstiden inviterer til det. Terrassen er delvist overdækket, så det er muligt at sidde i skyggen på en varm sommerdag, og ejendommen, der oprindeligt er fra år 1900, byder også på en stor garage med plads til flere biler.

Beliggenheden er perfekt til jer, der ønsker at være tæt på naturen, og det vil blot tage et kvarter at gå til den nærliggende skov, som breder sig helt ud til kysten. Lokalområdet er altså særdeles naturskønt med gode muligheder for at nyde omgivelserne – også fra hesteryg – og dertil kan I hurtigt køre til Haarby, når der er brug for et supermarked, en folkeskole eller børnepasning. Byen ligger blot 5 km væk, men I kan selvfølgelig også vælge at benytte friskolen og børnehaven i enten Jordløse eller Håstrup, som begge ligger tættere på ejendommen.

Kontakt os gerne for en fremvisning – vi glæder os til at introducere jer til stedet!
Strandbyvej 87, 5683 Haarby
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
137
Grund:
8009
Værelser:
5
Energimærke:
G
Bygget/ombygget:
1900
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter