fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

CHARMERENDE EJENDOM MED GOD PLADS UDE OG INDE

Del bolig

På en lille, rolig afgrening til Stokholmvej udbyder vi hermed en rummelig og familievenlig ejendom, der har kant og karakter, og som samtidig ligger privat og ugeneret takket være den omkringliggende grønne beplantning.

Adressen er helt nøjagtigt Stokholmvej 5, og villaen er opført i 1927 og emmer af hjemlig hygge. 175 kvadratmeter venter indendørs, og de fordeler sig over to etager og en god planløsning, som både giver plads til samvær og privatliv, hvilket må siges at være et stort plus i hverdagen.

Hoveddøren åbner op til en stor og møblerbar entré, hvor der er masser af plads til opbevaring af diverse habengut - det samme gør sig gældende for bryggerset, der ligeledes ligger i stueetagen. Etagen byder ligeledes på to værelser, et garderobeskab, et gæstetoilet, et badeværelse, et rummeligt spisekøkken med ovenlys samt en hyggelig og indretningsvenlig stue. 1. Salen afrunder hjemmet med yderligere to indretningsvenlige værelser samt en møblerbar repos. Boligen fremstår pæn og tidløs, og den byder på mange fine detaljer, der, som tidligere nævnt, byder på kant og karakter.

Huset er omkranset af en dejlig have, hvor solskinsdagene kan nydes i private rammer. Her venter et stort græsareal, flotte bede og majestætiske træer, og dertil kommer de mange hyggekroge, hvor der er plads til alt lige fra afslapning til grillmiddage i aftensolens skær. På grunden er der endda også udhuse med gode anvendelsesmuligheder. Som prikken over i’et kan I glæde jer over en beliggenhed, hvor naturen er i højsædet - alligevel er der ikke andet end 5 minutters kørsel til Vinderup og skolebussen holder for enden af haven og kører børnene i skole og hjem igen. Vinderup by huser alle hverdagens fornødenheder, mens større byer såsom bl.a. Holstebro, Skive, Herning og Viborg alle ligger kort i pendlerafstand.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Stokholmvej 5, 7830 Vinderup
Pris:
1.225.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
175
Grund:
7360
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1927
Ejerudgift pr. md.
1.707 kr.

Thomas Brogaard Pedersen

Ledende Salgs- og Vurderingsekspert thomas@brikk.dk +45 30140397

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter